Tuorein sisältö

Final Fantasy VII Remake saapuu PS5:lle Yuffien saattamana mutta muuten Sonyn State of Play -lähetys ei sisältänyt erityisiä yllätyksiä

26.02.2021 klo 01.30 | Luettu: 1923 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSonyn uusin State of Play -lähetys lupasi esitellä kymmenen PlayStation 4- sekä PlayStation 5 -konsoleille saapuvaa peliä ja niin se tekikin mutta kokonaisuutena lähetys oli hieman rutiininomainen eikä sisältänyt mitään erityisen jännittävää.

Lähetyksen isoin uutinen oli Final Fantasy VII Remaken PS5-versio, joka on nimeltään Final Fantasy VII Remake Intergrade ja joka sisältää uuden Yuffien ympärillä rakennetun lisäepisodin. PS5-versio lupaa lukuisia parannuksia pelin alkuperäiseen PlayStation 4 -julkaisuun verrattuna, näihin kuuluvat muun muassa paremmat tekstuurit, sumutehosteet, valaistus sekä mahdollisuus valita joko 4K-tarkuutta painottavan tai 60 fps-ruudunpäivitystä painottavan pelitilan välillä.

Final Fantasy VII Remaken PlayStation 4 -konsolilla entuudestaan omistavat saavat päivityksen uuden Intergrade-version peliä parantaviin ominaisuuksiin ilmaiseksi mutta Integraden mukana saapuvasta uudesta Yuffie-lisäepisodista PS4-versiosta päivittävät joutuvat trailerin perusteella maksamaan erikseen.

Final Fantasy VII Remake Intergrade julkaistaan PlayStation 5:lle kesäkuun 6. päivä.

State of Play alkoi myös toisella PS5-päivityksestä kertovalla tietopaketilla, jossa esillä oli Crash Bandicoot 4: It's About Time -peli. Tällä kertaa kaikki tieto oli jo aiemmin julkistettua, sillä pelinkehittäjä Toys for Bob kertoi näistä helmikuun alussa Xbox Series X|S- ja Nintendo Switch -versioiden paljastuksen yhteydessä.Uutta informaatiota ei myöskään nähty kotimaisen Housemarquen pian julkaistavasta Returnal -pelistä mutta nopeaan liikkumiseen keskittyvä roguelike-henkinen räiskintä, joka lupaa myös tarinallista sisältöä näyttää yhä kuitenkin varsin lupaavalta. Returnal ilmestyy PlayStation 5 -yksinoikeuspelinä huhtikuun 30. päivä.Seuraavaksi esittelyssä oli polttopallopeli Knockout City, joka ilmestyy toukokuun 21. päivä ja lupaa värikästä moninpelitoimintaa konsoli/tietokoneversioiden välisellä crossplay-tuella.Yhtenä Sonyn lupaamista uutuuspeleistä nähtiin Slowclap-pelinkehittäjän Sifu, joka trailerin perusteella on kung fu -toimintaan keskittynyt mätkintäpeli. Pelin kerrotaan ilmestyvän PS4- ja PS5 -konsoleille tämän vuoden aikana.Esittelyssä oli seuraavaksi aiemmin julkistettu Hyper Light Drifteristä tutun pelinkehittäjä Heart Machinen tuleva Solar Ash. Kyseessä on tyylikäs nopeatempoinen liikkeeseen keskittynyt tasoloikkaseikkailu, joka sijoittuu jättimäisen mustan aukon sisään. Peli ilmestyy PS4- ja PS5 -konsoleille tämän vuoden aikana.Five Nights at Freddy's: Security Breach sai myös ensimmäisen trailerinsa lähetyksessä. Kyseessä on tietenkin seuraava osa vuonna 2014 alkanutta selviytymiskauhusarjaa. Peli ilmestyy vuoden 2021 aikana ensin PlayStation 5:lle ja muutamaa kuukautta myöhemmin myös PlayStation 4- ja PC-alustoille.Oddworld: Soulstorm on ollut jo useasti esillä aiemmissa Sonyn tilaisuuksissa. Mutta PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille ilmestyvä remake vuoden 1998 Oddworld: Abe's Exoddus -pelistä on jatkoa Oddworld: New 'n' Tastylle. ja ilmestyy huhtikuun 6. päivä.

Iso uutinen oli kuitenkin se, että PS Plus tilaajat saavat pelin PS5-version ilmaiseksi huhtikuussa.Ember Labin söpöjä otuksia vilisevä värikäs toimintaseikkailu Kena: Bridge of Spirits sai myös uuden trailerin, joka sisälsi paljon uutta pelikuvaa ja esitteli hieman pelimaailmaa. Peli ilmestyy PlayStation 5:lle elokuun 24. päivä.Arkane Studiosin aikaloop-toimintapeli Deathloop sai hienolla bondmaisella tunnarilla ja tyylillä toteutetun uuden trailerin, joka on ehdottomasti pelin paras tähän mennessä. Microsoftin nykyään omistaman pelistudion vuoden ajan rajoitettu konsoliyksinoikeuspeli ilmestyy PlayStation 5:lle ja PC:lle toukokuun 21. päivä.V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony lupaa uusia pel... Mistäs nyt tuulee - ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova