Tuorein sisältö

Fortnite kokeilee uutta - seuraava kausi alkaa uudella yksinpelattavalla kokemuksella

09.03.2021 klo 22.00 | Luettu: 1343 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenFortniten nykyinen kausi Chapter 2 Season 5 on lähestymässä loppuaan ja seuraava kausi alkaakin jo viikon kuluttua. Kauden loput ovat olleet Fortnitessa tunnetusti massiivisia tapahtumia ja edellinenkin Galactus-tapahtuma keräsi yli 15 miljoonaa samanaikaista katsojaa.

Epic Games on nyt julkaissut hieman alustavia tietoja nykyisen kauden lopusta nimeltään Zero Crisis Finale ja sen perusteella luvassa on tällä kertaa hyvinkin erilainen kokemus viime aikaisiin kauden päätöksiin verrattuna.

Pelaajat nimittäin seuraavan kauden alkaessa pelaavat itse läpi agentti Jonesin Zero Crisis Finale -tehtävän ja kyseessä on tulee olemaan kokonaan yksinpelimäinen kokemus, jonka Epic Games lupaa muokkaavan pelin todellisuutta täysin uudella tavalla.

Epic Games kuitenkin lupaa pelaajille myös mahdollisuuden nähdä tapahtuman tuttuun tapaan muiden pelaajien kanssa yhdessä ennen seuraavan kauden alkua mutta tarkemmat yksityiskohdat miten ja missä se tapahtuu ovat tulossa vasta hetken kuluttua.

Pelinkehittäjä myös muistuttaa kaikkia pelaajia että näillä on vain muutamia päiviä enää aikaa tienata nykyisen Battle Pass -kausikortin sisältöä sekä käyttää kultaharkkonsa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Legendaarisen Sensib... Markkinatutkimuksen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova