Tuorein sisältö

NBA-pelaaja solvasi törkeästi vastustajaansa Call of Duty -striimissä - antisemitistinen kommentti johti penkitykseen ja yhteistyökumppanien menetyksiin

10.03.2021 klo 20.00 | Luettu: 1800 kertaa | Teksti: Miia Lyyra

NBA-pelaaja Meyers Leonard on penkitetty Miami Heat -joukkueesta, minkä lisäksi Leonardin sponsorit ovat ilmoittaneet päättävänsä yhteistyön pelaajan kanssa. Syynä tapahtumiin on pelaajan käyttämä antisemitistinen solvaus suorassa Call of Duty: Warzone -pelistriimissä. Rasistisen solvauksen kohteena oli Warzonessa kohdattu vastustaja.

Leonard pyysi myöhemmin anteeksi käytöstään ja kertoi, ettei hän tiennyt sanoessaan, mitä hänen käyttämänsä rasistinen kommentti tarkoitti.

Miami Heat ilmoitti, että he siirtävät Meyersin pois joukkueesta ja keskittyvät tutkimaan omalta osaltaan tilannetta tarkemmin. Myös esports-organisaatio FaZe Clan lopetti yhteistyön NBA-pelaajan kanssa. Lisäksi Origin, Scuf Gaming ja Astro Gaming ovat ilmoittaneet lopettavansa yhteistyön Leonardin kanssa. Meyers sai myös porttikiellon suoratoistopalvelu Twitchiin. Twitch ei ole kuitenkaan ilmoittanut porttikiellon kestoa. Kaikki tahot ovat tiedottaneet, etteivät he hyväksy Meyers Leonardin rasistista kommenttia ja tuomitsevat kaikenlaisen vihapuheen.

Lähde: Kotaku, Eurogamer


V2.fi | Miia Lyyra
< Rust-pelin Euroopan ... Teini-ikäiset mutant... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mahtisonni

12.03.2021 klo 11.59

No voi hellantuuteli sentään
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova