Tuorein sisältö

Selviääkö Bethesda-pelien yksinoikeuden tulevaisuus? Katso täältä kun pelinkehittäjän ja Microsoftin avainhenkilöt keskustelevat kello 20 alkaen

11.03.2021 klo 19.55 | Luettu: 1575 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelaajat ovat odotelleet kuumeisesti tietoa Bethesdan ja muiden ZeniMaxin omistamien kehittäjien pelien yksinoikeustilasta Microsoftin ostoksen saatua siunauksen EU:n ja Yhdysvaltojen kilpailuviranomaisilta.

Pian tilanteesta voidaan saada hieman lisätietoa, kun Microsoft lähettää virallisella Xboxin YouTube-kanavalla pyöreän pöydän keskustelun Bethesdan avainhenkilöiden kanssa.

Xboxin markkinointijohtaja Aaron Greenberg painottaa, että tilaisuus ei ole keskittynyt uutisiin tai paljastuksiin vaan tarkoituksena on esitellä pelinkehittäjiä ja muita henkilöitä Bethesdalta.

Tämä ei tietenkään tarkoita, ettei mitään uutta tulla kuulemaan mutta odotukset kannattaa Greenbergin lausunnon valossa pitää kuitenkin hillittyinä.Bethesda Joins Xbox – Roundtable -lähetys on katsottavissa kello 20.00 alkaen YouTubessa ja alla.Lähde: IGN

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tätä jo odotettiinki... Dishonored, Doom, Th... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova