Tuorein sisältö

Riot Games päästi pomonsa pälkähästä - ei todisteita siitä, että olisi syyllistynyt seksuaaliseen häirintään

17.03.2021 klo 12.17 | Luettu: 453 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Riot Gamesin organisoima komitea on saanut tutkimustyönsä päätökseen ja tullut siihen tulokseen, että toimitusjohtaja Nicolo Laurentia vastaan nostetuista seksuaalisen häirinnän ja sukupuolisyrjinnän syytöksistä ei ole sellaisia todisteita, jotka johtaisivat Laurentin rankaisemiseen.

Kerroimme aiheesta aiemmin uutisessa Riot Gamesin toimitusjohtaja ehdotteli tuhmuuksia ja antoi sitten potkut? Asiaa selvitellään oikeudessa.

Polygon kertoo komitean julkistaneen päätöksensä eilen Riot Gamesin johtokunnalle. "Ei ole todisteita siitä, että Laurent ahdisteli tai kohteli väärin" avustajaansa Sharon O'Donnellia tai "kosti" antamalla tälle potkut. Asiaa tutkimassa komitean apuna oli myös ulkopuolinen lakifirma.

Asian tutkiminen aloitetaan uudelleen, mikäli lisätodisteita ilmenee. Riot Games kertoo olleensa ollut valmis antamaan Laurentille potkut, mikäli hänet olisi todettu syylliseksi.

Koko raportti tutkimuksista löytyy Riot Gamesin kotisivuilta. Samalta sivulta löytyy myös sekä Riot Gamesin että Laurentin vastineet. Laurentin osiossa toimitusjohtaja toteaa, että "syytökset seksuaalisesta häirinnästä, väärin kohtelusta ja kostosta eivät ole totta. Mitään sen tyylistä, tai edes lähelle sen tyylistä, ei koskaan tapahtunut. [...] Jos ne olisivat totta, komitea olisi suositellut irtisanomsita ja johtokunta olisi irtosanonut minut".

Tiedossa ei ole, jatkaako O'Donnell oikeusjuttunsa edistämistä.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Haluatko taistella F... Animal Crossing rikk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova