Tuorein sisältö

LittleBigPlanetin palvelimet ovat yhä alhaalla - onko taustalla pelisarjan kohteluun tyytymättömien fanien palvelunestohyökkäys?

18.03.2021 klo 20.35 | Luettu: 1295 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenLittleBigPlanet-pelisarjan monet yhteisöominaisuudet ovat yhä poissa käytöstä, vain viikko sen jälkeen kun Sony ilmoitti ottavansa pelin palvelimet alas teknisten ongelmien vuoksi. Sony pahoitteli tänään yhä jatkuvaa taukoa ja lupaa työskennellä palvelinten takaisin saamiseksi mutta ei ole virallisesti kommentoinut teknisten ongelmien

Eurogamer-sivuston mukaan osa pelisarjan faneista ei usko syyn johtuvan pelkistä teknisistä ongelmista vaan että palvelinongelmien taustalta löytyy pelisarjan faneja, jotka ovat organisoineet palvelunestohyökkäyskampanjan joka on ajanut alas pelisarjan muiden paitsi PlayStation Vita -version yhteisöominaisuudet.

Näiden fanien motivaationa on tyytymättömyys siihen miten Sony on kohdellut pelisarjaa, jonka viimeisin osa LittleBigPlanet 3 ilmestyi vuonna 2014 ja sen jälkeen pelisarja on saanut vain yhden spin-off-pelin eli viime vuonna ilmestyneen tasoloikan Sackboy: A Big Adventure.

Fanispekulaation mukaan palvelunestohyökkäyksestä vastuussa olevat henkilöt olisivat myös sen taustalla, että pelin sosiaalisenmediansivusto www.LBP.me ei ole ollut saavutettavissa viime vuodon marraskuusta lähtien. Silloin pelisarjan yhteisömanageri Steven Isbell kertoi sivuston saavutettavuusongelmien johtuvat "yleisestä huollosta ja päivityksistä" mutta sivusto ei ole vielä tähän päivään mennessä palannut takaisin.

Jää nähtäväksi, kuinka kauan Sonylla kestää palauttaa palvelimet takaisin ja jos taustalla on tyytymättömien fanien protesti, niin miten hyvin pelifirma varautuu vastaavaan jatkossa. Sonyn suunnitelmiin pelisarjan kehityksen suhteen protesti tuskin ainakaan vaikuttaa positiivisesti ja pikemminkin haittaa pelisarjan fanien mainetta.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Katso täältä pian al... Activision Blizzard ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova