Tuorein sisältö

Karthago on taas hävitettävä - Sega julkisti Total War: Rome Remastered -uusioversion

25.03.2021 klo 22.00 | Luettu: 1434 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Aika pistää joukot falangiin ja alkaa kertaamaan latinaa, sillä Sega on julkistanut julkaisevansa huhtikuussa Total War: Rome Remastered -pelin. Nimensä mukaisesti kyseessä on vuonna 2004 alun perin ilmestyneen kehutun Rome: Total War -pelin uusioitu versio, josta vastaa useita Mac, Linux, iOS- ja Android-versioita muista peleistä tehnyt pelinkehittäjä Feral Interactive.



Segan julkaiseman tiedotteen mukaan uusioversio tulee tarjoamaan 4K-tarkkuuden sekä parannellun ympäristö- ja hahmomalligrafiikan. Lisäksi pelissä tulee olemaan alkuperäisen pelin Barbarian Invasion ja Alexander -lisäosien sisällön lisäksi vielä 16 täysin uutta pelattavaa osapuolta sekä uusi kaupankäyntiin keskittyvä pelimekaniikka.

Tämän lisäksi pelin käyttöliittymää on modernisoitu, sen avustusjärjestelmää ja tutoriaalia on parannettu sekä ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa peli tukee moninpeliä Windows, Mac ja Linux-versioiden välillä.



Total War: Rome Remastered julkaistaan huhtikuun 29. päivä ja alkuperäisen pelin ostajat saavat uuden pelin puoleen hintaan kesäkuun 1. päivään saakka. Tämän lisäksi uusioversion ostajat saavat pääsyn ROME: Total War Collectionin sisältöön pelin ostaessaan.




V2.fi | Mikko Seppänen
< Nyt on harvinaista r... Muistutus: Tänään vo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova