Tuorein sisältö

Pelaajat yrittivät voittaa ottelun dossaamalla serverin - Bannivasara heilahti kahdelle Apex Legends Predatorille

27.03.2021 klo 11.00 | Luettu: 607 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ainakin kaksi pelaajaa on lentänyt Apex Legendsistä kuin leppäkeihäs. Bannivasaran sai heilahtamaan tilanne, jossa kaksi pelaajaa kohdisti palvelunestohyökkäyksen serveriin voittaakseen kilpailullisemman ranked-ottelun.

Keskustelupalvelu Redditiin jaetussa videossa näkyy, kuinka Apex Predator -tasolla pelaava kaksikko onnistuu taltuttamaan vastatiimin vihollisen, jonka jälkeen peli kaatuu mystisesti. Palattuaan servereille, huomaa kaksikko, että heidät on tapettu. Videon yhteydessä kirjoittaja kertoo, konsoleilla rankedin pelaaminen on liki mahdotonta, sillä viidessä pelistä kuudesta on mukana dossaajia. Videon lataaminen kannatti, sillä Respawnin kehittäjät ovat käyneet kertomassa, että kaksikko on saanut bannit eikä servereille ole enää asiaa.

Alla @loloshooterin jakama video Reddit-palveluun.

Undeniable proof that the #4 and #6 Xbox Preds are DDoSing servers after we knock them. I’m posting on Twitter for more attention but please help get this traction - Console Ranked is literally unplayable with 5 of every 6 games being DDoSed in Pred lobbies from r/apexlegendsLähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Xboxin ja Twitchin y... Uunituoretta Crash B... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova