Tuorein sisältö

PS5-yksinoikeuspeli Deathloop viivästyy jälleen - uusi julkaisupäivä vasta syksyllä

08.04.2021 klo 20.30 | Luettu: 354 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenDishonored- ja Prey-peleistä tutun Arkane Studios ilmoitti jälleen joutuvansa siirtämään Deathloop-pelinsä julkaisua.

Rajoitetun ajan yksinoikeuspelinä PlayStation 5 -konsolille ilmestyvän pelin piti ilmestyä alun perin jo viime vuoden loppuun mennessä mutta koronaviruspandemia siirsi pelin julkaisun tämän vuoden kevääseen ja nyt pelistudio on ilmoittanut, että kehitystiimin terveyden ja hyvinvoinnin varmistamiseksi sekä pelin tavoitteiden toteuttamiseksi pelinkehittäjät näkevät parhaaksi viivästyttää sen julkaisua syyskuun 14. päivään.Peliä odottaneille viivästys on varmasti harmillinen mutta Cyberpunk 2077 -pelin epäonnistuneen julkaisun jälkeen pelaajilta varmasti löytyy enemmän ymmärrystä pelinkehittäjille, jotka haluavat varmistaa pelin olevan varmasti julkaisukelpoinen ennen sen myyntiin laittamista.

Nähtäväksi tosin jää miten nykyään Microsoftin omistaman pelistudion tekemän pelin viivästyminen vaikuttaa Deathloopin konsoliyksinoikeustilanteeseen.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Loppuiko VR-pelattav... Oletko twerkkaussank... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova