Tuorein sisältö

Applen ja Epicin välinen oikeuskiista vetää mukaansa nyt myös muita kauppapaikkoja - itch.io vitsaili Applen kustannuksella

08.05.2021 klo 14.00 | Luettu: 1669 kertaa | Teksti: Miia LyyraApplen ja Epicin välinen oikeudenkäynti on ollut käynnissä nyt tovin. Kyseessä ei ole mikään pieni kiista ja aina välillä oikeudenkäynnistä tihkuu muutakin tietoa koskien pelialaa. Tällä kertaa mukaan vedettiin itch.io-pelikauppa. Epic Games Store lisäsi huhtikuussa itch.io-kaupan osaksi valikoimaansa. Samalla palveluun saapui muun muassa myös Spotify Music.

Nyt Applen asianajaja on ottanut Epicin tikun nokkaansa itch.io-sivuston takia. The Verge kertoo Applen asianajajan tuoneen ilmi, että itch.io-palvelussa on paljon loukkaavaa sisältöä, josta "ei voi edes ääneen puhua". Apple viittasi kommenteillaan “aikuispeleihin”.

itch.io otti Applen sanomiset huumorilla ja twiittasi viralliselle Twitter-tilille keksityn sepostuksen. Viestissä itch.io kertoo, että Applen lakimiehet olisivat soittaneet heille ja käskeneet heitä sulkemaan kaikki pelit, sillä ne olisivat olleet laittomia. Itch.io kertoi myös muuttavansa tästä lähtien “Sensitive content” -kategorian “Unspeakable Games”-osastoksi. Näin ollen pelaajat voisivat puhua peleistä “joista ei saa puhua”. Tämäkin twiitti oli Applelle kuittailua.

Alla itch.io:n julkaisemat twiitit. Epic Gamesin Steven Allisonin ja Applen asianajajan välisen keskustelun voit lukea The Vergen uutisesta.

Lähde: PC Gamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Koripallon supertäht... World Video Game Hal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova