Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 08|05|2021: Tulisia näppäimistöjä, Recon 500:t, aurinkovoimakuulokkeet ja Bottaksen potkulauta

08.05.2021 klo 20.00 | Luettu: 1278 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Roccat julkisti tällä viikolla kaksi uutta pelinäppäimistöä. Magmassa on täysin RGB-taustalevy (AIMO) ja sen hinta on 59,99 euroa. Pyro taas on mekaaninen pelinäppäimistö (TTC:n lineaariset punaiset kytkimet) juuri alle sadan euron hintaluokassa. Molemmista löytyy irrotettava kämmentuki.


Netgear on julkistanut Insight Managed WiFi 6 AX3600 Dual-band Multi-gig Access Point (WAX620) -mallin, joka on kehitetty tarjoamaan optimoitu WiFi-yhteys pk-yrityksille. Siinä on tietenkin Wifi 6 -tuki ja uusi WAX620 mahdollistaa useiden tukiasemien yhdistämisen NETGEARin langattoman Instant Mesh -siirtokaistateknologian kautta. Se voidaan yhdistää gigabitin tai 2,5 Gbitin (multi-gig) Power-over-Ethernet-porttiin. Hintaa sillä on 255 euroa.


Xiaomin Mi Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition -sähköpotkulauta tulee toukokuun alussa saataville Elisan liikkeisiin. Sama lauta on käytössä Valtteri Bottaksen formulatiimillä Mercedeksen F1-varikolla. Sähköpotkulaudan maksimisnopeus on 25 km/h ja siinä on 600 W:n moottori. Hintalappu vekottimella on 899 euroa.


Urbanista tipautti sähköpostiimme tiedotteen Los Angeles -nimisistä kuulokkeistaan, joiden aurinkokennolatauksen luvataan tarjoavan langattomille luureille "liki ikuisen soittoajan". Kuulokkeissa on aktiivinen melunsuodatus sekä Powerfoyle-materiaalia, joka lataa akkuja mistä tahansa valonlähteestä. Hintaa niillä on 199 euroa.


Vain muutama viikko sitten kerroimme Sonyn uusista Xperia-malleista, mutta yksi oli säästetty toukokuulle: Xperia PRO on ensimmäinen Euroopassa julkaistuva älypuhelin, jossa on erillinen HDMI-sisääntulo. Se onkin 5G-yhteyden myötä tarkoitettu erityisesti livestriimaajille ja -lähetyksiin. Sitä voi käyttää myös lisänäyttönä (6,5 tuumaa, 4K, OLED) järjestelmäkameroissa ja striimata kameran kuvaa eteenpäin. Hintalappu? No 2500 euroa.


Turtle Beach julkisti tällä viikolla uuden lisäyksen Recon-pelikuulokkeiden sarjaan. Pelikuulokkeiden mallinimi on Recon 500 ja erityistä niissä ovat 60 mm kaiutinelementit. Lehdistötiedotteen mukaan "Alan ensimmäisten Eclipse- kaksoisajureiden kanssa tarvitsimme tähän mennessä tarkimmin suunnitellun korvakupin suorituskyvyn maksimoimiseksi. AccuTune-tarkkuusviritysprosessissamme käytetään puumassakomposiittiruiskua Dual Driver -rakenteessa täysin uuden sisäisen suunnittelun luomiseksi ja rikkaan, luonnollisen äänen toimittamiseksi". Yhteensopivuutta Reconeilla on kaikkien 3,5 -kuulokeliittimellä varustettujen laitteiden kanssa ja julkaisupäivä on 18.6. 79,99 euron hintaan.


V2.fi | Manu Pärssinen
< World Video Game Hal... Resident Evil Villag... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova