Tuorein sisältö

Destiny-fanit keräsivät huiman summan rahaa hyväntekeväisyyteen - Bungie piti lupauksensa ja toi myyntiin leivänpaahtimen

18.06.2021 klo 22.00 | Luettu: 1365 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Viime kesänä Bungie heitti Destiny-faneille haasteen. Mikäli pelaajat onnistuisivat keräämään 777 777,77 dollaria hyväntekeväisyyteen Gaming Community Expon aikana, yhtiö toisi markkinoille Destiny-leivänpaahtimen. Fanit keräsivät hyväntekeväisyyteen yli 800 000 dollaria ja kerätyt varat ohjattiin St. Jude Children's Research Hospitalille, joka on lasten hoito- ja tutkimuslaitos.

Nyt fanit ovat saaneet sen mitä Bungie lupasi, sillä Destinyn verkkokauppaan saapui myyntiin Destiny-leivänpaahdin. Paahdin paahtaa leipään tutun Tricorn-logon. Hintaa kodinkoneella on noin 85 dollaria. Laite on ennakkotilattavissa parhaillaan, mutta viralliset toimitukset tapahtuvat alustavasti joulukuu 2021 - tammikuu 2022 välisenä aikana. Mikäli laitteen tilaa ennakkoon, saa kaupanpäälle vielä pelinsisäistä sälää. Bungie on luvannut, että 10 % jokaisen paahtimen tuotosta menee St. Jude Children's Research Hospitalille.

Kuva: Bungie
Lähde: PC GamerV2.fi | Miia Lyyra
< Facebook testaa kohd... Huhu: Alan Wake Rema... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova