Tuorein sisältö

Rockstarin perustajalta, Mass Effect -pomolta ja Blizzard-veteraaneilta uudet pelifirmat - tiedossa isoja projekteja?

02.07.2021 klo 14.00 | Luettu: 1288 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tällä viikolla, ennen useimpien ihmisten kesälomia, on tiedotettu useiden uusien peliyritysten perustamisesta.

Rockstarin perustaja ja useimpien GTA-pelien käsikirjoittaja Dan Houser on aloittanut uuden pelifirman. Sen tekemisistä ei ole vielä virallista tietoa, mutta Iso-Britanniasta löytyy nyt yritys nimeltä Absurd Ventures in Games ja sen johtajana toimii herra Houser. Kyseessä ei välttäättä ole pelistudio, vaan kyse voi olla myös sijoitus- tai teknologiafirmasta. Jäädään odottelemaan.

Eurogamer kertoo, että Mass Effectien isähahmona tunnetuksi tullut entinen BioWare-pomo Casey Hudson on perustanut uuden pelistudion, jolla on työn alla aivan uusi projekti. Studion nimi on Humanoid Studios, joten jotain avaruusteemaista saattaa jälleen olla luvassa.



Gamesindustry.biz taas kertoo, että joukko Blizzardin veteraanikehittäjiä on perustanut uuden studion, jota rahoittaa kiinalaisjätti Tencent. Uncapped Games työstää erityisesti reaaliaikastrategiapelejä, ja ensimmäinen on työn alla - tavoitteena on tehdä siitä "mahdollisimman toiminnantäyteinen PC-RTS, johon on helppo päästä sisään, mutta jonka mestariksi on mahdotonta tulla".




V2.fi | Manu Pärssinen
< Playstationin studio... Microsoft Flight Sim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova