Tuorein sisältö

Saatavilla vielä muutaman tunnin ajan ilmaiseksi lisää pelattavaa - tarjolla seikkailupelisarja Syberian kaksi ensimmäistä osaa

16.07.2021 klo 22.30 | Luettu: 886 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelikauppa Gogissa on meneillään viikonlopun ajan ranskalaisten pelinkehittäjien ja julkaisijoiden alennusmyynti, joten sen kunniaksi jaossa on myös ilmaiseksi Microidsin kehittämän sekä tämän vuoden toukokuussa kuolleen sarjakuvataiteilija Benoît Sokalin kirjoittaman Syberia-pelisarjan kaksi ensimmäistä kehuttua osaa.

Pelit voi käydä lunastamassa itselleen ilmaiseksi GOG-pelikaupasta ja ne ovat siellä saatavilla vielä lauantaihin 17. päivä kello 16.00 saakka, joten kannattaa toimia nopeasti.

Alustavasti pelinkehittäjä Microids on julkistanut pelisarjalle myös neljännen osan Syberia: The World Before, jonka pitäisi ilmestyä tänä vuonna mutta nähtäväksi jää miten sarja tulee jatkumaan Sokalin kuoleman jälkeen sekä ennen kaikkea pelisarjan kolmannen osan oltua valtaosalle faneista iso pettymys (V2.fi:n arviossa 2/5).

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ubisoftin seuraavat ... Steam Deckin suosio ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova