Tuorein sisältö

Maailman nopein retroninja loikkaa Amigalta nykykoneille

11.08.2021 klo 17.00 | Luettu: 1377 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Brittiläinen Gremlin Graphics ilahdutti Amiga-pelaajia ja vähän muitakin vuonna 1992, kun superninja Zool hypähti peliruuduille. Zool oli kenties lähin Amigan vastine Sonicille, sillä erinomainen tasoloikiskelu oli nopeaa, värikästä ja persoonallista menoa. Nyt Zool palaa ruuduille, sillä Zool Redimensioned ilmestyy PC:lle 18.8.2021.

Zool Redimensioned ei ole retrolämmittely, vaan nykykoneille tehty ja suunniteltu vauhdikas toimintatasohyppely. Kiintoisasti peli ei myöskään ole ihan perinteisen pelistudion käsialaa, vaan Sumo Digital -kehittäjän ylläpitämän Sumo Digital Academy -pelintekokoulun oppilaiden luomus. Nuoret tulevaisuuden pelikehittäjät ovat kuitenkin työskennelleet alkuperäisen Zoolin tekijöiden ohjauksessa, joten luvassa luulisi olevan hyvää kyytiä sekä nykypäivän että eilisen pelaajille.Pelissä on kaksi eri pelitilaa, joista Redimensioned sopii nykypelurille ja Ultimate Ninja puolestaan vanhan koulun hardcore-hyppelijöille. Lisäksi mukana tulee Megadrive-versio alkuperäisestä Zoolista.

Alkuperäinen Zool jäi mieliin myös innovatiivisesta tuotesijoittelustaan. Chupa Chups -tikkaripuffaus oli jotain uutta pelibisneksessä, saati etäisessä Suomessa. "Mitä ihmettä nämä ovat?", mietti meikäläinenkin silloin.

Lisätietoja: https://store.steampowered.com/app/1647730/Zool_Redimensioned/


Ninja of the Nth Dimension

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Kiinasta on tulossa ... Jet Set Radio tekee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova