Tuorein sisältö

Nintendo esitteli Pokémon Presents -tilaisuudessa runsaasti pelikuvaa Pokémon Shining Pearl- ja Brilliant Diamond -peleistä sekä Pokémon Legends: Arceuksesta

19.08.2021 klo 11.00 | Luettu: 1039 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Nintendo järjesti eilen Pokémon Presents -tilaisuuden, jossa esittelyyn pääsivät Nintendo Switchille saapuvat Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl ja Pokémon Legends: Arceus. Lisäksi lisätietoja saatiin monesta muusta Pokémon-sarjan pelistä.

Pokémon Unite saapuu mobiililaitteille 22. syyskuuta ja mukana on ristiinpeluu Nintendo Switch -version kanssa. Nintendo Switchille ja mobiililaitteille aiemmin julkaistu pulmapeli Pokémon Café Mix uudistuu ja jatkossa pelin nimi on Pokémon Café ReMix.

Pokémon Shining Pearl- ja Brilliant Diamond puolestaan saapuvat Nintendo Switchille 19. marraskuuta 2021. Hisuin alueelle sijoittuva Pokémon Legends: Arceus saapuu markkinoille ensi vuoden puolella. Tarkempi julkaisupäivä on 28. tammikuuta. Kaikista kolmesta teoksesta saatiin uutta pelikuvaa, joihin voi tutustua tarkemmin alla olevien videoupotusten kautta.

Lisätietoja voit lukea myös suoraan Pokémon-sivuilta.

Kokonaisuudessaan Pokémon Presents -tilaisuus kesti noin 28 minuuttia ja se on puolestaan katsottavissa alla olevan upotuksen kautta.V2.fi | Miia Lyyra
< Fortniten uusi pelit... Super Monkey Ball Ba... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova