Tuorein sisältö

Gamescom 2021: Outlast Trials esitteli kauhistuttavaa pelikuvaa, DokeV on uusi söpö korealainen MMO-peli, dinosauruspuistosta nähtiin uutta pelikuvaa ja Far Cry 6 sai vielä yhden katsomisen arvoisen tarinatrailerin

25.08.2021 klo 22.35 | Luettu: 1324 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen




The Outlast Trials

Red Barrels pelistudion hehutun Outlast-kauhupelisarjan uusin osa The Outlast Trials sai ensimmäisen pelikuvaa esitelleen trailerin. Kylmän sodan aikaan sijoittuvassa pelisssä pelaajat ovat kyseenalaisia kokeita varten kaapattuja koehenkilöitä ja ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa peliä voi pelata yhdessä myös jopa kolmen muun pelaajan kanssa. The Outlast Trials ilmestyy ensi vuoden puolella.



DokeV

DokeV on korealainen avoimen maailman MMO-peli, jossa pelaajat pääsevät keräilemään söpöjä otuksia ja taistelemaan vähemmän söpöjä vastaan. Ensimmäisen kerran pelikuvaa esitelleen trailerin perusteella peli näyttää hyvältä mutta voi kaivata hieman hiomista pyöriäkseen sulavasti.



Jurassic World Evolution 2

Positiivisen vastaanoton saanut dinosauruspuiston managerointipeli saa jatkoa ja uusi traileri esittelee entistäkin autenttisempaa Jurassic World -kokemusta. Jurassic World Evolution 2 ilmestyy marraskuun 7. päivä Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.



Far Cry 6

Ubisoftin viimeisimmästä Far Cry -pelistä on nähty jo lukemattomia tarinatrailereita mutta Giancarlo Espositon näyttelemä pahis Antón Castillo on kyllä niin mainio, että uusinkin traileri on ehdottomasti katsomisen arvoinen. Far Cry 6 ilmestyy lokakuun 7. päivä Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Gamescom 2021: FIFA ... Gamescom: vampyyri -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova