Tuorein sisältö

Gamescom 2021: Valheimin Hearth & Home -päivitys sai hienon trailerin ja julkaisupäivän, Sifu-mätkinnästä nähtiin pelikuvaa ja Death Strading: Director's Cutin sisältö esiteltiin perinpohjaisesti

25.08.2021 klo 23.25 | Luettu: 1440 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen




Valheim: Hearth & Home

Huippusuositun Valheimin seuraava päivitys Hearth & Home lupaa tarjoilla väsyneille viikingeille uusia ruoanlaitto- ja sisustusmahdollisuuksia. Sopivaan tunnelmaan voi virittäytyä uuden animoidun trailerin parissa ja itse päivityksen paljastettiin ilmestyvän syyskuun 16. päivä.



Sifu

Aiemmin julkisettu Sifu-mätkintäpelistä nähtiin jälleen uusi traileri, jossa nähtiin hieman tarkemmin pelin toimintaa. Opening Night Live -tapahtuman juontanut Geoff Keighley paljasti pelimekaniikan toimivan hieman Batman: Arkham -pelien tapaan mutta tarkempia yksityiskohtia siitä joudutaan vielä odottamaan. Peli kuitenkin sai julkaisupäivän, joka on ensi vuonna helmikuun 22. päivä ja peli ilmestyy toistaiseksi vain PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille.



Death Stranding: Director's Cut

Hideo Kojiman pakettikuljetuspeli Death Stranding ilmestyy syyskuun 24. päivä päivitettynä PlayStation 5 -konsolille Death Stranding: Director's Cut -nimellä ja nyt nähty traileri esitteli peliin saapuvia lisäyksi. Mukana on muun muassa pakettien kuljettamista helpottavia päivityksiä, uusia minipelejä, uusia tehtäviä, uutta musiikkia ja uutta kivaa, kuten hyppyreitä sekä kilpa-ajoja muiden pelaajien aikoja vastaan.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Gamescom 2021: Esitt... Deadmau5:n vänkä vir... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova