Tuorein sisältö

Gamescom 2021: Uusi näyttävä Souls-henkinen peli, rentouttavaa saarielämää, psykologista kauhua ja keskiaikainen GTA

27.08.2021 klo 00.55 | Luettu: 1772 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Project Relic

Etelä-Korealainen pelinkehittäjä Project Cloud Games julkisti uuden Project Relic nimellä kulkevan vauhdikkaan Dark Souls -henkisen toimintapelinsä, joka lupaa brutaalia toimintaa ja ainakin trailerin perusteella näyttää hyvältä. Ihan heti peliä ei tosin pääse pelaamaan, sillä pelin kerrottiin ilmestyvän vasta vuonna 2023.



Moonglow Bay

Jos Project Relic vaikuttaa liian hektiseltä, niin pian ilmestyvä Moonglow Bay vaikuttaa trailerin perusteella tarjoavan huomattavasti rennompia tunnelmia. Peli julkaistaan lokakuun 7. päivä Xbox- ja PC-alustoille.



In Sound Mind

In Sound Mind lupaa tarjoilla psykologista kauhua ja toimintaa ensimmäisestä persoonassa, hieman retrohtavalla visuaalisella tyylillä. Peli ilmestyy syyskuun 28. päivä PlayStation-, Xbox- ja PC-alustoille sekä myöhemmin tänä vuonna myös Nintendo Switchille.



Rustler

Rustler vaikuttaa trailerinsa perusteella periaatteessa olevan ylhäältäpäin kuvattujen Grand Theft Auto -pelien moderni jälkeläinen, joka vain sattuu sijoittumaan keskiajalle. Keskiaikasta rosvoelämää pääsee viettämään elokuun 31. päivä kun peli julkaistaan Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja Nintendo Switch -alustoille, lisäksi peli on saatavilla jo nyt PC:llä Early Access -versiona.



Salt & Sacrifice

Roolipelitasoloikka Salt & Sacrifice esitteli tulevan pelin yhteistyö- ja moninpelitiloja, jotka pelinkehittäjä Ska Studiosin mukaan olivat yksi Salt & Sanctuaryn -jatko-osan pyydetyimmistä ominaisuuksista.




V2.fi | Mikko Seppänen
< Gamescom 2021: Kun m... Gamescom 2021: Team1... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova