Tuorein sisältö

Horizon Forbidden West saapuu kauppoihin useiden eri versioiden voimin - vain kalleimmat keräilyversiot sisältävät pelin sekä PS4- että PS5-versiot

02.09.2021 klo 22.30 | Luettu: 2183 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Guerrilla Games julkisti tänään odotetun mutta ensi vuoteen siirtyneen Horizon Forbidden West -pelin lukuisat eri myyntiversiot.

Peli julkaistaan helmikuun 18. päivä PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille mutta toisin kuin esimerkiksi Microsoft, niin Sony ei aio tarjota pelin perusversioiden mukana peliä molemmille alustoille. Tämä tarkoittaa sitä, että nykyisten PlayStation 4 omistajien, jotka harkitsevat myöhemmin PS5-konsolin hankkimista täytyy ostaa pelistä vähintään 89,95 euroa maksava Digital Deluxe Edition.



Pelistä tulee olemaan saatavilla siis kolme erilaista digitaalista versiota: pelkkä peli PlayStation 4- tai PlayStation 5 -alustoille tai Digital Deluxe Edition, joka pitää sisällään molemmat konsoliversiot sekä ylimääräistä sisältöä, kuten erikoisaseita, digitaalisen taidekirjan, sarjakuvan ja äänilevyn sekä pelin valokuvaustilaan ylimääräisen poseerauksen.

Pelin fyysisiä versioita tulee olemaan saatavilla kokonaiset kuusi kappaletta. Pelistä julkaistaan tietenkin perusversiot PS4- ja PS5- konsoleille mutta molemmille konsoleille julkaistaan myös steelbook-kotelon ja minikokoisen taidekirjan sisältävä Special Edition. Huomioimisen arvoista kuitenkin tässä Special Editionissa on se, että toisin kuin pelin Digital Deluxe Edition, niin tämä pitää sisällään huomattavasti vähemmän digitaalisia lisäsälää.



Pelistä julkaistaan myös kaksi merkittävästi kalliimpaa keräilyversio, joista toinen on nimeltään Collector's Edition ja toinen Regalla Edition. Näille ei vielä eurohintoja ole saatavilla mutta dollareissa Collector's Edition maksaa 200 dollaria ja Regalla Edition 260 dollaria. Oletettavasti jos nämä hienommat versiot saapuvat myyntiin myös Euroopassa niin eurohintojen kannattaa olettaa olevan vähintäänkin samaa luokkaa.

Collector's Edition pitää sisällään digitaalisen PS4- ja PS5-versioiden lisäksi pelin Special Editionista löytyvän steelbook-kotelon ja taidekirjan sekä Digital Deluxe Editionin digisisällön mutta paketin vetonaula on siitä löytyvät Tremortusk ja Aloy -patsaat.



Pelin kaikista hienoin ja kallein versio Regalla Edition pitää sisällään kaiken mitä Collector's Edition mutta mukana tulevat Tremortusk-patsas on hienompi Regalla-versio ja mukana tulee vielä Aloyn lisäksi Tenakth-soturia esittävä patsas. Tämän lisäksi Regalla Editionista löytyy kangaskartta, pari taidekorttia sekä muutamia pienempiä fyysisiä lisiä kuten Focus-replika sekä Machine Strike -osia.



Keräilijöiden kannattaa tosin huomioida se, että vaikka Collector's Edition ja Regalla Edition pitävät sisällään steelbook-kotelon, niin niiden mukana ei tule lainkaan pelin fyysisiä kopioita vaan pelit toimitetaan digitaalisina koodeina.

Lähde: VideoGamesChronicle

V2.fi | Mikko Seppänen
< Striimausprotesti ai... Far Cry 6 näyttää tä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova