Tuorein sisältö

Osa Call of Duty -peleissä huijanneista jäi Vanguardin betatestistä ulos, mutta silti jotkut petkuttajat ovat edelleen mukana

19.09.2021 klo 11.00 | Luettu: 609 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Syksyllä julkaisunsa saavan Call of Duty: Vanguardin betatesti on ollut käynnissä noin viikon. Pelaajat ovat huomanneet huijareiden saapuneen servereille pilaamaan muiden ottelut, mutta samalla osa petkuttajista on huomannut jääneensä ulos betatestistä.

Verkkokeskustelujen perusteella näyttäisi siltä, että mikäli pelaajalla on esimerkiksi ikuinen porttikielto Call of Duty: Warzoneen, saa käyttäjä porttikiellon myös Call of Duty: Vanguardiin. Mitä ilmeisemmin ainoa keino ohittaa porttikielto, on ostaa kokonaan uusi laitteisto, sillä estot ovat laitekohtaisia.

Kaikkia huijareita ei ole vielä saatu kiinni, sillä Reddit ja Twitter ovat täyttyneet videoista, joissa keplottelijat käyttävät röyhkeästi esimerkiksi aimbot-huijausta. Nähtäväksi jää, onnistuvatko Call of Dutyn kehittäjät ja Activision luomaan jossain vaiheessa toimivan anti-cheat-järjestelmän, joka heittää loputkin huijarit pihalle.

Alla muutama twiitti, joissa käsitellään huijareiden saamia banneja, sekä muutama esimerkki huijareiden toiminnasta.

V2.fi | Miia Lyyra
< Huhu: Xbox Series -k... Taskulaskimien ja ZX... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova