Tuorein sisältö

Pitfall heilahtaa Wiille

12.05.2008 klo 22.48 | Luettu: 1999 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Pitfall! on yli 2,5 miljoonaa kappaletta myynyt toimintaseikkailu, joka julkaistiin ensimmäisenä Atari 2600:lle vuonna 1982. Pelistä tehtiin käännösversiot myös mm. Commodore 64:lle ja ColecoVisionille. Pelin päähenkilö Pitfall Harry seikkaili liaaneissa roikkuen ja krokotiileja vältellen viidakon halki aarteita metsästäessään.



Pelin kehittänyt Activision on yrittänyt tuoda Pitfall-nimeä takaisin jo useaan otteeseen. Näyttävää 2D-grafiikkaa esiteltiin esimerkiksi vuonna 1994 julkaistussa Pitfall: The Mayan Adventuresissa ja kolmiulotteiseksi Harry muuttui vuonna 1998 PlayStationille julkaistussa Pitfall 3D: Beyond the Junglessa.

Nyt vuorossa on Pitfall: The Big Adventure Wiille. Pelisivusto Siliconeran arvion mukaan Activision on joko vahingossa lähettänyt lehdistötiedotteen mukana PS2:lle, GameCubelle ja Xboxille julkaistun Pitfall: The Lost Expeditionin kuvia tai sitten Wiin Pitfall käyttää suoraan aiemman pelin grafiikkaa. Oli miten oli, uusi Pitfall laittaa pelaajat roikkumaan Wiimotessa kuin liaanissa ikään.

Lähde: Siliconera

V2.fi | Matti Lintula
< LucasArts innostui l... Skate palaa kahtena ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova