Tuorein sisältö

FIFA 22 listasi parhaat pelaajat ja pelin musiikit, mukana myös suomalainen artisti

20.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 777 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA Sports on tuttuun tapaan julkistanut listauksen tulevan FIFA 22 -pelin parhaaksi pisteytetyistä pelaajista, joiden paikkansapitävyydestä voikin sitten kiistellä muiden potkupallofanien kanssa. Samalla EA myös julkisti pelin musiikkiraidat ja siellä Volta-pelitilasta löytyy myös kotimainen rap-artisti Yeboyah kappaleella Just se.

Parhaaksi pelaajaksi on tänä vuonna jälleen pisteytetty äskettäin kohun saattelemana Paris Saint-Germainin paitaan siirtynyt Lionel Messi ja kakkospaikalta löytyy puolalainen Robert Lewandowski, joka pelaa Bayern Münchenissa. Kaikki 22 miespelaajaa löytyvät alta ja pelin 22 parasta naispelaajaa löytyvät FIFA 22 -pelin nettisivuilta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Ikonisista pelikansi... Videoarvostelu: Mini... >

Keskustelut (2 viestiä)

RolloParempi

21.09.2021 klo 13.17 1 tykkää tästä

Messi Ronaldoa parempi ???????? Messi on maailman yliarvostetuin pelaaja. Ei todellakaan ole mikään Maradona. Ronaldo on aivan eri maailmasta.
lainaa
naoivaoeh

21.09.2021 klo 13.30

mitaan oo kato oit statseja ihan oikein cr juoksee vahan paremmin ja laukasee paremmin mika riittaa maalintekoon. messi syottaa ja kikkailee ihan eri tasol mut silla ei voiteta matseja jollei ne syottokohteet oo ronaldoja. outoo on et yli 90 on noin vahan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova