Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 25|09|2021: Nokialta edullinen 5G, uutuuksia NZXT:ltä ja monenlaista äänentoistoa

25.09.2021 klo 20.00 | Luettu: 570 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


ROCCAT tiedottaa, että firman kolme hiirimallia: Kone Pro, Burst Pro ja Kone Pro Air tukevat nyt NVIDIAn Reflex-teknologioita, joiden luvataan optimoivan ja mittaavan latenssia. Mittaustulosten perusteella hiirien asetuksia voi sitten säätää.


Creative julisti jatkoa Sound BlasterX Katana -soundbar-kaiuttimelle ja uutukaisen malliversio on hyvältä kuulostava V2. Laitteessa luvataan olevan 68% suuremmat tehot, parempi äänidynamiikka sekä Super X Fi -teknologia kuulokekäyttöön. 5.1-äänentoiston ajureita ohjataan Creativen omalla moniytimisellä DSP-ohjaimella ja pelaajille on mukana myös SXFI BATTLE Mode - sekä Scout Mode -äänitilat. RGB-valotkin löytyy ja hintalappu on 330 euron hujakoilla.


Kerroimme laiteuutisissa kuukausi sitten Turtle Beachin uusista Recon 200 Gen 2 -kuulokkeista ja nyt kilpparirannikolta kerrotaan, että luurit ovat saapuneet kauppoihin myös Suomessa.


Nokian puhelinmallistoon on lisätty sen edullisin 5G-malli, joka kantaa nimeä Nokia G50. 270 euron hintaisessa puhelimessa on Snapdragon 480 MP -järjestelmäpiiri, vähintään kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset, 18 W laturi, 6,82 tuuman näyttö sekä 48 MP kamera.


NZXT jatkaa uusien tuotemallien syksyistä ruuhkaansa: H510 Flow on uusi PC-kotelo, jossa on entistä parempi ilmanvirtaus (hinta 110 eur), Kraken-mallistoa on päivitetty valkoisilla malleilla (180-230 eur) sekä Z-3-versioon on lisätty RGB-valot (266-325 eur) ja C Series -virtalähteisiin on lisätty Bronze-versio (80-100 eur, 550W-750W).


Urbanistalta päsähti postilaatikkoon tiedote uusista langattomista nappikuulokkeista. Firma jatkaa kaupunkien mukaan nimettyä linjaa ja uutukaiset ovat nimeltään Lisbon. Ne painavat alle 4 g / kpl ja latauskotelokin alle 30g, vaikka yhteensä käyttöaikaa luvataan 27 tuntia. Lompakko kevenee Lisboneista 50 euron verran.


Siitä ei ole kauaa, kun Motorola esitteli uuden edge 20 -mallikolmikkonsa, mutta nyt siihen isketään tavallaan kolme lisää: Motorola edge 20 Business Edition- ja motorola edge 20 lite Business Edition -mallit on nimensä mukaisesti suunnattu yrityskäyttöön, joten niistä löytyy ThinkShield yhteistyössä Zimperiumin kanssa, 5G, Ready For -alusta, kaksi käyttispäivitystä, kolme vuotta tietoturvapäivityksiä ja kolmen vuoden takuu.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Videoarvostelu: Over... Arcadia Bay kutsuu j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova