Tuorein sisältö

Ryu Ga Gotoku Studio saa uuden johtajan, kun Yakuza-pelisarjan luoja jättää Segan yli 30 vuoden jälkeen

08.10.2021 klo 22.30 | Luettu: 984 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMainion Yakuza-pelisarjan luoja ja Segalla vuodesta 1989 asti työskennellyt Toshihiro Nagoshi on ilmoittanut jättävänsä Yakuza-pelejä kehittävän Ryu Ga Gotoku Studion.

Muun muassa Segan legendaarisessa AM2-kehittäjäryhmässä työskennellyt Nagoshi siirtyy Bloomberg-sivuston lähteiden mukaan työskentelemään kiinalaiselle erityisesti mobiili- ja nettipeleistä tunnetulle NetEaselle.

Nagoshin lähtö osuu samalla Ryu Ga Gotoku Studion 10-vuotisjuhlaan ja pelistudio julkistikin lähtöuutisen yhteydessä uuden johtajan, joka on Yakuza-sarjan kirjoittajana ja tuottajana toiminut Masayoshi Yokoyama. Nagoshin kanssa pelinkehittäjältä lähtee samaan aikaan myös sarjan tuottajana toiminut Daisuke Sato, joka ei virallisesti ole kertonut seuraavansa Nagoshia NetEaselle mutta tämä tuntuu loogiselta vaihtoehdolta.

Pelistudion uusi johtaja Masayoshi Yokoyama vakuuttaa julkaisemassaan viestissä, että vaikka pelisarjan luoja Nagoshi lähteekin, niin pelinkehittäjät ovat sitoutuneet pitämään kiinni pelien ytimestä. Sen sijaan, että pelinkehittäjät pyytäisivät pelisarjan faneja uskomaan heihin, niin uusi Ryu Ga Gotoku Studio aikoo todistaa tämän seuraavan kerran kun, esittelevät uuden Yakuza-pelin.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Square Enix suututti... Konami pyytää jällee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova