Tuorein sisältö

Nintendon kehutun söpön sotapelisarjan uusioversio myöhästyy - Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp siirtyy ensi vuoteen

22.10.2021 klo 22.00 | Luettu: 642 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendo on ilmoittanut joutuvansa siirtämään odotetun Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp -sotastrategiapelin julkaisun ensi vuoden kevääseen. Kyseessä on pelinkehittäjä WayForwardin tekemät uusioversiot alun perin Gameboy Advance -käsikonsolille vuosina 2001 ja 2003 ilmestyneistä Advance Wars- sekä Advance Wars 2: Black Hole Rising -peleistä.Itse Wars-pelisarja alkoi jo vuonna 1988 ainoastaan Japanissa ilmestyneellä Famicom Wars -pelillä mutta pelisarja saapui lopulta GBA-pelien myötä myös länteen, jossa se sai välittömästi positiivisen vastaanoton yhdistämällä värikästä grafiikkaa ja vuoropohjaista taktikointia helposti lähestyttävään muotoon.

Pelisarjan edellinen peli Advance Wars: Dark Conflict ilmestyi yli 13 vuotta sitten Nintendo DS:lle ja vaikka peli saikin positiivisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 4,5/5), niin pelisarjan fanit ovat kuitenkin joutuneet odottamaan pitkän tovin sarjan paluuta.

Jos uusioversio menestyy, niin toivottavasti seuraavaa Wars-peliä ei enää jouduta odottamaan yli vuosikymmentä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony esittelee jälle... Overwatchin lehmipoi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joni

23.10.2021 klo 17.50

Miten tuo pelin historia ja kirjoittajan mielipide liittyy tähän uutiseen mitenkään? Kaikki jotka tuon pelin on ostamassa tietää sen historian.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova