Tuorein sisältö

Näin juhlitaan Tomb Raiderin 25-vuotista taivalta: ilmainen peli amazonilaisille, Tomb Raidereita Switchille...

29.10.2021 klo 13.00 | Luettu: 1378 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Muistatko, kun ensimmäisen kerran pelasit Tomb Raideria? Muistatko T-Rexin? Kulmikkaat rintamukset? Sen, kun kaverin äiti irrotti Pleikkarin töpselin imuroidakseen ja peli piti pelata uudelleen puoliväliin asti, koska kaveri ei ollut vielä ehtinyt hankkia muistikorttia? ... No, joka tapauksessa Tomb Raider täytti eilen 25 vuotta ja sitä juhlistettiin monella tapaa, tosin ehkä hieman pienimuotoisesti.

Marraskuussa PC-pelaajat saavat Rise of the Tomb Raider -pelin ilmaiseksi - mutta vain, mikäli he ovat Amazon Prime -tilaajia. Lisäksi kerrottiin, että sekä Lara Croft and the Guardian of Light että Lara Croft and the Temple of Osiris saapuvat Switchille joskus ensi vuoden aikana.

Uuteen Tomb Raider -trilogiaan perustuva (sekä ilmeisesti sen jotenkin alkuperäisiin peleihin sitova) Netflixin animaatiosarja on myös tekeillä. Pääosa-äänenä on Hayley Atwell ja mukana ovat myös Allen Maldonado sekä peleissäkin Jonahia esittänyt Earl Baylon.

Ensi vuonna mobiililaitteille saapuu Tomb Raider Reloaded, jonka erikoisin ominaisuus lie se, että lähes kaikki peleissä Laran äänenä toimineet ääninäyttelijät palaavat rooliinsa ja pelaaja saa sitten päättää, kenen ääni kaiuttimista/kuulokkeista kuuluu.





V2.fi | Manu Pärssinen
< Lopetitko Far Cry 6:... Snoop Dogg lipsautti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova