Tuorein sisältö

Rick Astley ''rickrollasi'' oikein kunnolla suosittuja tubettajia ja striimaajia

29.10.2021 klo 20.00 | Luettu: 1990 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Uunituore Marvel's Guardians of the Galaxy -peli ilmestyi muutama päivä sitten, mutta julkaisusta huolimatta teosta päätettiin markkinoida vielä uusien trailereiden avustuksella. Markkinointia toteutettiin kuitenkin poikkeavalla tavalla, sillä tempauksessa oli mukana Rick Astley, joka “rickrollasi” kasan tunnettuja tubettajia ja striimaajia. Pilailun kohteeksi joutuivat DanTDM, DrLupo ja PaladinAmber.

Virallisessa tiedotteessa Rick Astley kertoo, että hän on jo vuosia odottanut hetkeä, jolloin hän pääsee itse "rickrollaamaan". Kun hän kuuli, että Never Gonna Give You Up on osana Marvel's Guardians of the Galaxyn soundtrackia, hän näki hetkensä koittaneen.

Marvel's Guardians of the Galaxyn soundtrack sisältää paljon 80-luvun hittibiisejä. Listalta löytyvät muun muassa Mötley Crüen Kickstart My Heart, Billy Idolin White Wedding - Pt. 1, a-han Take on Me ja Blondien Call me. Levykäistä voit kuunnella useasta suoratoistopalvelusta.

The Galaxy's Greatest Rickroll -video on nähtävillä alla. Toisena videona on tarjolla pätkä, jossa kuullaan mm. Rick Astleyn haastattelu.

V2.fi:n arvion Marvel's Guardians of the Galaxysta voit lukea täältä.





V2.fi | Miia Lyyra
< Ennen elokuvauraansa... Grand Theft Auto: Sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova