Tuorein sisältö

Nintendo-modipiirejä tehtaillut Bowser myönsi syyllisyytensä - sakkoja lähes 4 miljoonaa, vankilakin voi kutsua

02.11.2021 klo 14.00 | Luettu: 2225 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo, että Nintendo-laitteiden modipiirejä suunnitelleen, valmistaneen ja myyneen Team Xecuter -ryhmän jäsen Gary Bowser on nyt myöntänyt oikeudessa syyllisyytensä.

51-vuotias kanadalainen tuomittiin 4,5 miljoonan dollarin korvausvaatimukseen ja lisäksi miehelle saattaa langeta vielä jopa 10 vuoden vankilatuomio. Bowser myönsi olleensa mukana "cyberrikollisessa toiminnassa, jossa hakkeroitiin pelikonsoleita" sekä mukana konsolien turvatoimia kiertäneiden laitteiden suunnittelussa. Oikeusdokumenttien mukaan pelkästään Bowser tienasi toiminnallaan 320 000 dollaria vuodessa. Toinen Xecuterin jäsen on pidätettynä Kanadassa, kolmas vielä karkuteillä.

USA:n Nintendon toimitusjohtaja Doug Bowser ei ole ainakaan vielä kommentoinut asiaa, eikä sukulaisuussuhteita hakkeriin tai erääseen tiettyyn koopaan tiettävästi ole.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Viides Forza Horizon... Kaksi kotimaista ral... >

Keskustelut (2 viestiä)

ehofhfjakdnznf

02.11.2021 klo 21.15

voivoi eiks nuo hemmot oo ihan kaikkien parannusmodienntakana mm ekalle xboxile
lainaa
Cubisti

03.11.2021 klo 00.17 1 tykkää tästä

Olisi nyt edes ajanut jonkun kuoliaaksi autolla, niin sakkoja olisi tullut korkeintaan pari sataa ja päälle ehkä ehdonalaista.

Toki jos olisi ylinopeutta ajanut täällä Suomessa, niin oikeanlaisilla tuloilla olisi tuo samainen 4,5M sakko voinutkin tulla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova