Tuorein sisältö

Overwatch 2 ja Diablo 4 viivästyvät ehkä jopa vuodelle 2023, firmassa taas pomovaihdos

03.11.2021 klo 11.33 | Luettu: 1098 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Activision Blizzardilla kuohunta jatkuu ja se heijastuu mitä ilmeisimmin myös pelien kehittämiseen, varsinkin kun isoissa tehtävissä olleita henkilöitä on lähtenyt tai potkittu ulos firmasta. Game Informer kertoo sijoittajille suunnatussa tiedotustilaisuudessa tehdystä ilmoituksesta: "suunnittelemme nyt myöhäisempää julkaisuaikaa Overwatch 2:lle ja Diablo IV:lle".

Tiedotteessa kerrotaan, että kehitystyöhön halutaan antaa lisäaikaa ja lisäksi halutaan mahdollisuus kasvattaa resursseja pelien tukemiseksi niiden julkaisun jälkeen. Julkaisuajankohdasta ei kerrota tarkempia tietoja, mutta julkaisupäivien siirtämisen kerrotaan vaikuttavan pelijätin ensi vuoden tulokseen. Overwatch Leaguessa tullaan ensi vuonna pelaamaan Overwatch 2:n aikaista ennakkoversiota.

Eurogamer kertoo myös, että Blizzardin johtajana elokuussa aloittanut Jen Oneal on luopunut virastaan ja b]Mike Ybarra johtaa pelistudiota jatkossa yksin. Oneal jatkaa Blizzardilla vuoden loppuun asti ja lähtee sitten etsimään uutta työpaikkaa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Suoratoistopalvelu N... Far Cry 6:een jättik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova