Tuorein sisältö

Huomenna alkaa Rainbow Six Sweden Major - 16 huippujoukkuetta ottaa yhteen länsinaapurissa järjestettävässä turnauksessa

07.11.2021 klo 17.00 | Luettu: 1221 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Huomisesta alkaen Rainbow Six Siege -faneilla on jälleen jännitettävää esports-puolella, kun Ruotsin Gävlessä 16 maailman parasta joukkuetta ottaa mittaa toisistaan Rainbow Six Sweden Major -turnauksessa. Turnaus tullaan pelaamaan lähiverkossa mutta koronaan liittyvistä turvasyistä johtuen paikan päällä ei ole lainkaan yleisöä mutta pelejä pystyy tietenkin seuraamaan etänä kotoa käsin.

Turnaus järjestetään kolmessa eri vaiheessa, joista ensimmäinen ryhmäosio pelataan 8.-10. marraskuuta ja sitä seuraavat playoff-pelit 12.-13. marraskuuta, kaiken tietenkin huipentuessa 14. päivä pelattaviin finaalipeleihin.

Turnaukseen osallistuvat seuraavat 16 joukkuetta:
SANDBOX GAMING
Invictus Gaming International
Chiefs Esports Club
DWG KIA
Team BDS
Team Empire
Team Vitality
Rogue
FURIA Esports
Team oNe Esports
FaZe Clan
Ninjas in Pyjamas
Spacestation Gaming
Oxygen Esports
Susquehanna Soniqs
DarkZero Esports




Joukkueet on jaettu neljään eri ryhmään ensimmäistä osuutta varten ja jokaisesta ryhmästä kaksi parasta joukkuetta etenevät playoff-peleihin. Playoff-pelit pelataan paras kolmesta ottelusta -formaatilla ja finaalipeli taas parasta viidestä ottelusta.

Rainbow Six Major Sweden -turnausta voi seurata englanniksi muun muassa Twitchissä ja YouTubessa. Lisäksi turnauksen virallisilta verkkosivuilta löytyy luettelo toisilla kielillä saatavilla olevista lähetyksistä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Final Fantasy XIV:n ... JOKin pelivatkain 04... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova