Tuorein sisältö

Destiny 2 saa pian Bungien 30-vuotispäivää juhlistavan lisäosan - fanit uskovat löytäneensä todisteita Halo-aiheisesta sisällöstä

05.12.2021 klo 17.00 | Luettu: 1339 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Bungie juhlisti tänä vuonna 30-vuotispäiväänsä ja on sen kunniaksi julkaisemassa joulukuun 7. päivä uuden lisäosan Destiny 2 -peliin, joka sisältää runsaasti viittauksia pelistudion aiempiin peleihin kuten 90-luvulla ilmestyneisiin Marathon- ja Myth -peleihin.

Bungie kuitenkin tunnetaan ehdottomasti parhaiten Halo-pelisarjan luomisesta mutta on ollut hieman epävarmaa tullaanko uudessa lisäosassa näkemään mitään Halo-aiheista, sillä pelisarjan oikeudet jäivät Microsoftille kun pelinkehittäjän ja teknologiajätin tiet erosivat vuonna 2007.Nyt kuitenkin tarkkasilmäiset Destiny-fanit ovat kertoneet bonganneensa ilmaiseksi pelattavissa olevaa Dares of Eternity -aktiviteettia mainostavassa kuvassa kaksi Halo-asetta. Toinen näistä pelaajien mukaan näyttäisi olevan Halo 2:sta tuttu Battle Riffle ja toinen taas purppuran värinsä puolesta joku Covenant-ase.

Vähintäänkin epäsuoria Halo-viittauksia on myös nähtävissä lisäosan Steam-sivuilta löytyvissä kuvissa. Esittelyssä olevissa haarniskoissa on viittauksia sekä Halo-sarjan Arbiter-hahmoon sekä Needler-aseen neulasiin ja löytyypä yhdeltä hahmolta tutun näköinen Halo-rinkulakin.Toistaiseksi Bungien mukaan Destiny 2 -lisäosan eri osat ovat "inspiroituneita" pelinkehittäjän menneisyydestä, joten mitkään Halo-viittauksista eivät ole vielä virallisia ja pelisarjan oikeuksien vuoksi voivat myös jäädä vain viittausten tasolle, toisin kuin esimerkiksi lisäosan tuleva Myth Claymore -miekka, joka on aivan suoraan vuoden 1997 Myth-pelistä.

Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack julkaistaan joulukuun 7. päivä, joten viimeistään silloin selviää miten paljon Halo-viittauksia se sisältää.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Valve esitteli Steam... Activision-Blizzard ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova