Tuorein sisältö

NHL 22:ssa lähdetään toden teolla torille! Mukaan nuorten turnaus ja ensi vuonna kaikki aidot MM-joukkueet - katso Leijonilta maistuva traileri nyt

09.12.2021 klo 18.00 | Luettu: 2815 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


EA tiedottaa, että nuorten MM-turnaus nyt pelattavana NHL 22:ssa. Lisäksi alkuvuodesta 2022 peli päivittyy lisäksi miesten ja naisten MM-turnauksella. Tuolloin maajoukkueturnausten rakenteet päivitetään vastaamaan todellisuutta – ja näin suomalaiset pääsevät nauttimaan esimerkiksi miesten kotikisojen ennakkohuumasta pelaamalla turnausta aidolla formaatilla.

Ensi vuoden alussa pelaajat pääsevät vetämään luistimenpiirtonsa jäähän esimerkiksi Naisleijonien huippupelaajilla Jenni Hiirikoskella ja Michelle Karvisella tai pohjoisamerikkalaisilla supertähdillä Hilary Knightilla tai Marie-Philip Poulinilla.

Uudella trailerilla on mukana niin MM95-huumaa kuin ilmaveiviäkin!


V2.fi | Manu Pärssinen
< Xboxin Winter Game F... The Game Awards palk... >

Keskustelut (5 viestiä)

Kansainvälinen

09.12.2021 klo 18.50 4 tykkää tästä

Hieno juttu! Aitoja maajoukkueita olen odottanut siitä asti kun ensimmäisen NHL-pelin hommasin (NHL 07) silloin oli pettymys kun pettymykseksi näin ne rumat lippupaidat.
Toivottavasti tämä IIHF:n kanssa tehty diili jatkuisi myös tulevissa peleissä.
lainaa
manse

09.12.2021 klo 20.12

Tuokohan MM-kisat 2022 päivitys mukana myös Nokia Areenan, kuitenkaan EA ei tajua sitä samalla lisätä Ilveksen ja Tapparan kotihalliksi vaikka mallintaisivat hallin peliä varten xD

Enää KHL ja talviolympialaisten lisenssit puuttuvat, sitten olisikin lisenssien osalta peli valmis.
lainaa
xgjhfxzgj

09.12.2021 klo 20.22 1 tykkää tästä

Suosittelen muuten kokeilemaan peliä tv-kuvakulma -vinkkelistä, sitten kun itsetunto/hermot antaa myöten niin samalla syöttöavustukset sunmuut pois niin tulee mukavan immersiivinen meininki.

Tuntuu aluksi pahalta varsinkin jos on pelannut lätkäpelejä sen 20v samasta vinkkelistä kun syötön ja laukaisun suunnat muuttuu tatilla.
lainaa
tbaojfiekg

10.12.2021 klo 10.21

tvkuvakulmat tah jos ite pelais kentalla niin normikulma on paljon immersiivisempi ja toimivampi
lainaa
Jääkiekkofani

14.12.2021 klo 00.55

Muistan kun nuorten MM-kisat 2016 oli ja niiden kunniaksi julkaistiin NHL 16 -pelistä joku nuoret leijonat painos, innostuin jo että vihdoin IIHF:n lisenssi peliin, mutta ei... Selvisikin vain että jotkut metalliset keräilykannet joissa aito maajoukkuepaita harhaanjohtavasti kannessa.
Viime vuonna oli kyllä IIHF:ltä pohjanoteeraus kun järjestivät NHL-pelin eSport turnauksen niillä kauheilla lippupaidoilla ja somessa kehtasivat jakaa sisältöä turnauksesta, oli vähän hölmön näköistä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova