Tuorein sisältö

Games with Gold -pelit tarjoavat toiminnantäyteinen tammikuun - mukana muun muassa legendaarinen räiskintä Radiant Silvergun

23.12.2021 klo 20.00 | Luettu: 1560 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Microsoft on julkistanut ensi vuoden ensimmäiset Games with Gold -pelit, jotka annetaan tammikuussa ilmaiseksi Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille. Tyypilliseen tapaan jaossa on jälleen neljä peliä, jotka jakaantuvat tasan Xbox One- ja Xbox 360 -pelien kesken.

Tammikuussa ei mitään erityisen isoja nimikkeitä ole jaossa, mutta tarjonta on erittäin toimintapainoitteista ja retrohenkistä. Tarjonnasta löytyy 1-4-pelaajan cyberpunk-räiskintä NeuroVoider, jossa robottilaumoja pääsee räiskimään ranskalaisen cyberpunk-artisti Dan Terminuksen uuden musiikin tahtiin.

Mukana on myös rakentelupeli Aground. Positiivisen vastaanoton saanut peli muistuttaa tyyliltään kovasti esimerkiksi Terrariaa mutta lupaa tarjota tarinallisemman ja tavoitteellisemman pelikokemuksen, jossa pelaajan voi lopulta rakentaa jopa avaruusaluksen.

Lisäksi tammikuun peleistä löytyy myös pelinkehittäjä Treasuren legendaarinen Radiant Silvergun -räiskintäpeli, jota pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista pystysuuntaisista räiskintäpeleistä sekä yhtenä Sega Saturn -konsolin parhaimmista peleistä.

Viimeinen tammikuun pelitarjonnasta on Space Invaders Infinity Gene, joka on uusi tulkinta genren merkkiteoksesta. Peli tarjoaa 143 kenttää, jotka muuttuvat pelatessa sekä ulkoasultaan että pelikokemukseltaan.

Tammikuun Games with Gold -pelit ovat saatavissa seuraavasti:
Neurovoider (1.-31.1.2022)
Aground (16.1.-15.2.2022)
Radiant Silvergun (1.-15.1.2022)
Space Invaders Infinity Gene (16.-31.1.2022)




V2.fi | Mikko Seppänen
< Blizzard tarjoilee j... EA hylkästi Harry Po... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova