Tuorein sisältö

YouTubettaja Logan Paul vihastutti pelaajat DIY-henkisellä Game Boy Color -pöydällä

03.01.2022 klo 20.00 | Luettu: 2297 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuvan Game Boy Color ei liity tapaukseen.

YouTubettaja ja näyttelijä Logan Paul onnistui vihastuttamaan pelaajat ja internetkansan videolla, jossa hän rakentaa DIY-henkisen Game Boy Color -pöydän. Videolla hän asentaa metallisen Pokémon-kehyksen sisään 15 kappaletta Game Boy Color -käsikonsoleita, joiden päälle kaadetaan epoksihartsia.

TikTokissa ja Twitterissä jaetun videon kommenteissa kerrotaan, että Game Boy Color -konsoleiden laittaminen epoksin sisään on tuhlausta, varsinkin, kun mukana on hieman erikoisempia versioita laitteesta. Osa kommentoijista toivoo, että konsolit olisivat rikki, jotta Logan Paulin valintaa olisi helpompaa ymmärtää. Toiset kuitenkin kommentoivat, että GBC:t ovat helposti korjattavissa, joten ymmärrystä projektille ei riitä. Osa puolestaan ihmettelee, miksi ihmiset suuttuvat muovipalojen kokemasta kohtalosta. Logan Paul ei ole kommentoinut, olivatko käsikonsolit rikkinäisiä vai ehjiä.

Videot Logan Paulin pöytäprojektista ovat nähtävillä alla. Vaihtoehtoisesti voit katsoa videon Logan Paulin TikTokista.



V2.fi | Miia Lyyra
< Melkoinen suoritus: ... The Witcherin uusin ... >

Keskustelut (3 viestiä)

HeyBro

03.01.2022 klo 22.28 11 tykkää tästä

Voisi koko äijän upottaa epoksihartsiin.
lainaa
Trippi

04.01.2022 klo 02.28

En ymmärrä, mikä siinä on että omalla omaisuudellaan ei saa tehdä mitä haluaa.
lainaa
veipakgaofjejje

04.01.2022 klo 08.45

hemmetin ruma poyta tulee 40v neitsyt vibat koko touhusta. mut samalla valittajat ennakoi et joskus game boysta tulee alexandrian kirjaston pergamenttikaarojen tapaisia kulttuurihistorian merkkiharvinaisuuksia eika yhtaan saisi tuhota vaik kuka tahansa voi alkaa tekemaan uusia game boyta. kumma kun eivat valita ihmisten pois heittamista maitopurkeista kun joskus niistakin tulee historiallisia vanhan printin sun muun suhteen. taitaa olla hoarderit suurin valittajaryhma kjn ei heita edes kaytettyja hammastikkuja pois kun ovat viela arvokkaita
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova