Tuorein sisältö

Odotettu STALKER 2 viivästyy - Tšernobyliin päästään palaamaan vasta jouluna

12.01.2022 klo 20.00 | Luettu: 1306 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä GSC Game World on ilmoittanut siirtävänsä odotetun S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl -pelin julkaisua yli seitsemällä kuukaudella eteenpäin alkuperäisestä 28. päivä huhtikuuta ilmoitetusta julkaisupäivästä.

Pelin kerrotaan nyt ilmestyvän 8. päivä joulukuuta ja ukrainalainen pelinkehittäjä kertoo tarvitsevansa ylimääräiset seitsemän kuukautta pystyäkseen toteuttamaan visionsa pelille sekä varmistaakseen pelin olevan halutussa julkaisukunnossa.

Pelistudion Twitterissä-julkaiseman viestin mukaan STALKER 2 on GSC Game Worldin historian isoin peliprojekti ja sen vuoksi vaatii perinpohjaista testaamista sekä viimeistelyä.



Arkadi ja Boris Strugatskin kirjoittamasta Stalker: Huviretki tienpientarelle -kirjasta inspiraatiota ammentavan pelisarjan viimeisimmän osan viivästyminen voi olla pettymys mutta pelinkehittäjä GSC Game World haluaa todennäköisesti parhaansa mukaan välttää teknisesti raakileena julkaistun Cyberpunk 2077 -pelin saaman negatiivisen vastaanoton.

Pelistudio mainitseekin julkaisemassaan tiedotteessa pelinkehittäjien olevan vakuuttuneita siitä, että tämän tyyppisten projektien täytyy saada tarvitsemansa aika valmistuakseen. GSC Game World myös osoitti loppuvuodesta kuuntelevansa faniensa mielipiteitä hyvin herkästi perumalla lähes välittömästi julkistamansa NFT- ja metaverse-suunnitelmat saatuaan niistä negatiivista palautetta.

Vyöhykkeelle päästään siis toivottavasti palaamaan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl -pelin myötä joulukuun 8. päivä kun peli ilmestyy PC- ja Xbox Series X|S -alustoille. Tämän lisäksi peli saapuu heti julkaisupäivänä myös Xbox Game Pass -palveluun.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Joulukuun pelipakett... Sony julkisti vuoden... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova