Tuorein sisältö

Supersankarien metsästys joutuu odottamaan - huhujen mukaan Suicide Squad: Kill the Justice League -pelin julkaisu siirtyy ensi vuoteen

02.02.2022 klo 22.30 | Luettu: 1430 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Julkaisija Warner Bros on viimeisempien huhujen mukaan siirtänyt vaivihkaa pelinkehittäjä Rocksteadyn seuraavan DC:n sarjakuviin pohjautuvan pelin Suicide Squad: Kill the Justice Leaguen ensi vuoden puolelle.

Bloomberg-sivuston lähteiden mukaan syynä siirrolle on Batman: Arkham Origin -pelin kehittäneen WB Games Montréalin samankaltaisen sarjakuviin pohjautuvan Gotham Knightsin viivästyminen tämän vuoden puolelle.

Molemmat pelit ovat tyyliltään avoimen maailman co-op-toimintapelejä, joten Warner Bros. ei oletettavasti halua jakaa pelaajakuntaa tai ennen kaikkea kilpailla kirjaimellisesti itsensä kanssa. Tuleva Suicide Squad -peli sijoittuu virallisesti samaan maailmaan kuin Rocksteadyn kehutut Batman: Arkham -pelit mutta trailerien perusteella myös Gotham Knightsin asetelma jatkaa Batman: Arkham Knightsin lopun kaltaisesta tilanteesta ja tulee adaptoimaan sarjakuvistakin tutun Pöllöjen Hovi (Court of Owls) -tarinan.

Peleistä tosin Suicide Squad tulee ilmestymään PC:n ohella vain PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -konsoleille, joten viivästys voi myös olla osittain strateginen sillä vuoden 2023 puolella molempia konsoleita on todennäköisesti jo huomattavasti enemmän pelaajien käsissä.

Warner Median toimitusjohtaja Jason Killarin mukaan Gotham Knights on yhä ilmestymässä vielä tämän vuoden aikana ja se julkaistaan PC-, PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One- ja Xbox Series X|S -alustoille.





Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony aikoo julkaista... Gran Turismo 7 pääsi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova