Tuorein sisältö

Rockstar vahvisti seuraavan GTA-pelin olevan kehityksessä ja ''etenevän vauhdilla'' - GTA V ilmestyy vihdoinkin maaliskuussa PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -konsoleille

04.02.2022 klo 20.30 | Luettu: 2951 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Rockstar on vihdoinkin virallisesti vahvistanut seuraavan Grand Theft Auto -pelin olevan työn alla ja etenevän vauhdilla. Tämän tarkemmin pelinkehittäjä ei vielä tulevasta GTA-pelistä hiiskunut mutta lupasivat tiedottaa heti lisää, kun ovat siihen valmiita.

Sen sijaan Rockstar keskittyi viimeisimmässä uutispäivityksessään vahvistamaan GTA V -pelin ilmestyvän useamman viivästyksen jälkeen PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -konsoleille sekä kertomaan sen myötä peliin tulevista parannuksista.

Grand Theft Auto V sekä GTA Online julkaistaan viimeisimmän sukupolven konsoleille maaliskuun 15. päivä ja päivitettyjen konsoliversioiden kerrotaan tarjoavan useita grafiikkatiloja aina 4K-tarkkuuteen saakka, jopa 60fps-ruudunpäivitystä, päivityksiä tekstuureihin ja piirtoetäisyyteen , HDR-vaihtoehtoja ja ray-tracing-asetuksia sekä tietenkin nopeampia latausaikoja, 3D-ääntä sekä alustakohtaisia ominaisuuksia, kuten PS5:n ohjaimen haptisia-ominaisuuksia.

Pelaajat voivat halutessaan siirtää sekä GTA V:n tarinatilan että GTA Onlinen tallennuksensa uusiin versioihin mutta Rockstar kuvailee siirtoa kertaluonteisesti eli eri alustojen välillä ei pysty siirtymään edestakaisin. Rockstar myös julkaisee uusien konsoliversioiden yhteydessä kokonaan erillisenä pelinä pyörivän version suositusta GTA Onlinesta, joka tulee olemaan kolmen kuukauden ajan ilmainen PlayStation 5 -pelaajille.

Samalla Rockstar tekee entistä helpommaksi päästä sisään GTA Onlineen lisäämällä peliin uuden tutorial-osuuden, joka auttaa uusia pelaajia aloittamaan rikollisuransa mahdollisimman nopeasti.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Blizzard Entertainme... Final Fantasy XIV:n ... >

Keskustelut (4 viestiä)

maker

05.02.2022 klo 11.54 3 tykkää tästä

gta 5 rahastus sen kuin jatkuu vain.ahneus on kuningas ja gta 6 tulee vasta kaukana tulevaisuudessa jos silloinkaan.
lainaa
Trev0r

05.02.2022 klo 18.38

maker kirjoitti:
gta 5 rahastus sen kuin jatkuu vain.ahneus on kuningas ja gta 6 tulee vasta kaukana tulevaisuudessa jos silloinkaan.

Turha niitä on joka vuosi julkaista kun pelaajia riittää, rahaa tulee ja pelaajat kiimatipoissaan odottaa vuosia seuraavaa osaa.
lainaa
LamarDavis

06.02.2022 klo 22.56

Word Dog! Wazzup! Mothafucker! Jou!

Sorry, ei vaan enää pysty, liian hapokasta ja kulunutta vuosikymmenen jälkeen.

Dog!
lainaa
PitäkääTunkkinne

07.02.2022 klo 22.15

En kyllä varmasti osta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova