Tuorein sisältö

Klassikkokonsolin paluu taitaa olla peruttu: toimitusjohtaja vaihtui, velat kasaantuvat

11.02.2022 klo 11.00 | Luettu: 1919 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mattel Intellivision oli Atari 2600 -pelikonsolin kilpailijoita 1980-luvun alkupuolella ja sillä on edelleen retroharrastajafaneja. Joitakin vuosia sitten pelimuusikkonakin tunnettu Tommy Tallarico osti Intellivisionin oikeudet ja käynnisti projektin, jonka tarkoituksena oli tuoda markkinoille perheystävällinen pelikonsoli Intellvision Amico. Sen julkaisu on viivästynyt monesti ja isommistakin ongelmista on huhuttu ja tällä viikolla mustat pilvet kasaantuivat Amicon päälle kunnolla.

Tämän viikon tiistaina ilmoitettiin, että Tallarico vetäytyy yhtiön toimitusjohtajan asemasta, mutta jatkaa edelleen johtotehtävissä. Se ei kuitenkaan ollut isoin julkistus: julkaistusta raportista kävi ilmi, että projekti tarvitsee ainakin viisi miljoonaa lisää rahaa sekä että vähän yli miljoona dollaria, joka on maksettu kiinalaiselle elektroniikkavalmistajalle, on hukassa. Jokaisella konsolilla tehtäisiin tappiota.

Intellivision-faneille surullisin on kuitenkin raportista löytyvä tunnustus siitä, että "on mahdollista, että täysin toimivaa Intellivision Amicoa ei koskaan julkaista". Internetin skeptikot ovat olleet samaa mieltä alusta asti.

Lähteet: Video Games Chronicle, Ars Technica, Nintendo Life


V2.fi | Manu Pärssinen
< The Sims 4:n uusi Hä... Venäläinen teini sai... >

Keskustelut (3 viestiä)

qwertypro

11.02.2022 klo 13.10

Lisäksi hieno laina elokuulta jonka ehtojen mukaan jokaisesta myydystä konsolista maksetaan 100$ lainan antajalle.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

12.02.2022 klo 21.14

Tommy Tallaricosta tulee aina mieleen juttu (varmaankin mikrobitistä tai pelitistä), jossa kerrotaan että Steven Tyler on tuon serkku.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

12.02.2022 klo 21.26

LateHuominen kirjoitti:
Tommy Tallaricosta tulee aina mieleen juttu (varmaankin mikrobitistä tai pelitistä), jossa kerrotaan että Steven Tyler on tuon serkku.


Jep, Stevenin oikea nimi on Steven Tallarico. Ei ole tullut vielä tietovisassa vastaan, mutta olen valmiina!
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova