Tuorein sisältö

Uusi MMO-toimintaroolipeli Lost Ark kiipesi hetkessä Steamin kaikkien aikojen toiseksi pelatuimmaksi peliksi

13.02.2022 klo 11.00 | Luettu: 2742 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJulkaisupäivänä palvelinongelmista ja ylimääräisestä teknisestäsäädöstä huolimatta perjantaina julkaistu MMO-toimintaroolipeli Lost Ark on singonnut välittömästi kauppapaikka Steamin kaikkien aikojen toiseksi pelatuimmaksi peliksi samanaikaisesti pelaavien pelaajien mukaan tarkasteltuna.

Tämä tarkoittaa sitä, että Etelä-Koreassa alun perin vuonna 2019 julkaistu hitti-MMO on ohittanut parissa päivässä suosiossa sellaiset kestosuosikit kuin CS:GO ja Dota 2. Ilmaiseksi pelattava ja Diablosta vahvasti inspiraatiota lainaava Lost Ark keräsi SteamDB-sivuston mukaan parhaimmillaan yli 1,3 miljoonaa pelaajaa.Edes Belgian ja Alankomaiden ratkaisu bannata peli ennen julkaisua ei vaikuttanut Smilegates kehittämän ja lännessä Amazon Gamesin julkaiseman pelin suosioon, vaikka pelaajat ovatkin viime aikoina alkaneet kääntymään lootboxeja vastaan.

Lost Ark on ladattavissa ilmaiseksi Steam-kauppapaikasta mutta siihen on myös saatavilla maksullisia aloituspaketteja noin 20-65 euron hintaan.Lähde: PC Gamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Pelinkehittäjä joutu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova