Tuorein sisältö

Huhujen mukaan Resident Evil 4 Remake ottaisi inspiraatiota alkuperäisestä pelottavammasta peliehdotuksesta

13.02.2022 klo 17.00 | Luettu: 1800 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Odotettu mutta vielä toistaiseksi virallisesti vahvistamaton Resident Evil 4 Remake ottaa viimeisimpien huhujen mukaan inspiraatiota alkuperäisen pelin alustavista versioista, joissa pelin päähenkilö Leon nähtiin tutkivan hylättyä linna ja jotka olivat kauhupainotteisempia sekä pelottavampia.

Huhut Capcomin suunnitelmista tulevat Fanbyte-sivuston lähteiltä, joiden mukaan pelin muutoksiin muun muassa kuuluu pelin alkuosion siirtäminen ilta-aikaan ja isompia tarinallisia muutoksia, kuten sivuhahmojen roolien sekä ruutuajan laajentamisen.

Yksi laajennuksista koskisi sivuston mukaan Ada Wongin roolia. Tämä tapahtuisi yhdistämällä alkuperäisen pelin Assigment: Ada -minipeli sekä pelin PlayStation 2 -versiossa lisätty Separate Ways -sivukampanja uudeksi entistä laajemmaksi kokonaisuudeksi. Vielä tosin ei ole varmaa tulisiko tämä sisältä pelin mukana vai olisiko kyseessä erillinen DLC-lisäosa.

Sivuston lähteet ovat myös sanoneet, että aiemmin julkisuuteen vuotaneet konseptikuvat Albert Weskerin uudesta ulkoasusta eivät olleet Resident Evil 4 Remakesta vai jostain muusta nyt jo ilmeisesti perutusta Resident Evil projektista.

Ottaen huomioon, että Resident Evil 2 Remake on myynyt yli 9 miljoonaa kappaletta ja Resident Evil 3 Remakekin on tähän mennessä myynyt jo lähes 5 miljoonaa, niin pelisarjan kehutuimpiin osiin kuuluvan Resident Evil 4:n uusioversio tuntuu käytännössä itsestäänselvyydeltä.

Fanbyte-sivuston mukaan Capcom toivookin pystyvänsä julkistamaan Resident Evil 4 Remaken tämän vuoden alkupuoliskolla mutta tarkkaa aikataulua tälle odotetulle julkistukselle ei vielä ole selvillä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelinkehittäjä joutu... Huhu: Sisäpiiritiedo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova