Tuorein sisältö

Netflix haluaa ostaa kaikki suomalaisen mobiilipelikehittäjä Next Gamesin osakkeet - yhtiön esittämän tarjouksen arvo on noin 65 miljoonaa euroa

02.03.2022 klo 11.00 | Luettu: 1875 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Next Gamesin julkaiseman tiedotteen mukaan suoratoistopalvelu Netflix on julkaissut ostotarjouksen, jonka mukaan se haluaa ostaa kaikki suomalaisen mobiilipelikehittäjä Next Gamesin osakkeet ja optio-oikeudet. Tiedotteen mukaan tarjouksen yhteenlaskettu arvo on noin 65 miljoonaa euroa. Next Gamesin hallitus suosittaa yhtiön osakkeenomistajille Netflixin esittämän tarjouksen hyväksymistä.

Next Games on vuonna 2013 perustettu mobiilipelejä kehittävä yritys, jonka toimitusjohtajana toimii Teemu Huuhtanen. Yhtiön tunnetuin peli on Netflix-sarjaan perustuva Stranger Things: Puzzle Tales -peli. Next Gamesilla oli vuoden 2021 lopussa noin 120 työntekijää.

Julkaistun tiedotteen mukaan ostotarjouksen odotetaan toteutuvan vuoden 2022 toisella neljänneksellä.

Tiedotteessa Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen kommentoi Netflixin ostotarjousta seuraavasti: “Olemme järkähtämättömästi kulkeneet alkuperäisen visiomme polkua: päästä globaalien viihdeyritysten halutuimmaksi kumppaniksi, ja yhteistyössä heidän kanssaan luoda pitkäkestoista ja vuorovaikutteista viihdettä maailman rakastetuimpien brändien pohjalta”

“Yhdistyminen maailman suurimman suoratoistopalveluyrityksen, Netflixin kanssa, on meille looginen ja innostava mahdollisuus jatkaa vuorovaikutteisen viihteen luomista ja strategiamme toteuttamista. Tiivis yhteistömme Netflixin kanssa Stranger Things: Puzzle Tales-pelin kehittämisessä on jo todistanut, että meillä on vahva kumppanuussuhde. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus nostaa studiomme tasoa entistä korkeammalle joka saralla ja jatkaa missiomme toteuttamista yhdessä.”

Lisätietoja aiheesta voit lukea Next Gamesin sivuilta.

V2.fi | Miia Lyyra
< Osa varhaisista Stea... Verkkopelien pioneer... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova