Tuorein sisältö

Xbox indie showcase esitteli reilun kattauksen tulevia pelejä: mukana mm. tappavaa golfia ja tyylikästä samuraitoimintaa

17.03.2022 klo 11.00 | Luettu: 1286 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilen illalla oli jälleen Xbox indie showcase jossa esiteltiin pitkähkö lista tulossa olevia pienempien pelikehittäjien tuotoksia. Kiireisimmille IGN on tehnyt 2 minuutin yhteenvetovideon, joka löytyy tämän uutisen lopusta.

Käydään ensin läpi tutummat nimet: Crusader Kings 3 saapuu uusille konsoleille 29. tätä kuuta. Lupaavan oloisesta Shredders-lumilautailusta on uutisoitu aiemmin ja toimintarope Flintlockista eilisessä uutisessa. Tunic-toimintaseikkailun vahvistettiin tulevan myös Game Passiin.




Lost Eidolons on syksyllä saapuva taktinen roolipeli Ocean Drive Studiolta ja Sam Barlowin Immortality: An Interactive Movie Trilogy sai ensimmäisen trailerinsa (julkaisuaika kesällä).




Chinatown Detective Agency sekoittelee tosimaailmaa klassiseen point-n-click-seikkailuun. Kesken keväällä julkaistavan pelin voi joutua googlailemaan "oikeita faktoja", jotta mysteeri selviää. Mystistä on myös puzzle-tasoloikka-golf-like-genreen kuuluvassa(?) Cursed to Golf -pelissä.




Devolver Digitalin julkaisema Trek to Yomi -samuraiseikkailu ottaa visuaalista oppia samuraileffoista ja näyttää kieltämättä tyylikkäältä. WrestleQuest lupaa olla maailman ensimmäinen painiroolipeli ja mukana on myös tuttuja nimejä showpainin maailmasta.




Muutakin julkistettiin, tässä kaikki kahdessa minuutissa:


V2.fi | Manu Pärssinen
< From Softwaren Elden... Tom Clancy tipahti k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova