Tuorein sisältö

Epic ja Xbox ilmoittivat lahjoittavansa kaikki Fortnite-tulot Ukrainan hyväksi seuraavat kaksi viikkoa - yhdessä päivässä kasaan kertyi jo 36 miljoonaa dollaria

21.03.2022 klo 21.30 | Luettu: 1961 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games kertoi eilen aikovansa lahjoittaa kaikki Fortnite-pelistä saadut tulot seuraavan kahden viikon ajan hyväntekeväisyyteen Ukrainan sodan uhreille.

Myös Xbox on luvannut pelijulkaisijan mukaan lahjoittaa Fornitesta saadut nettotuotot hyväntekeväisyyteen samalta ajalta. Epicin mukaan ahjoitusten tarkoituksena on tarjota hätäapua Ukrainan sodasta kärsiville, mukaan lukien terveydenhuoltoa, ruokaa ja puhdasta vettä sekä muita välttämättömiä tarvikkeita, lakiavustusta sekä majoitusta.

Lahjoitukset suunnataan aluksi neljälle hyväntekeväisyysjärjestölle, jotka ovat Direct Relief, Unicef, YK:n Maailman ruokaohjelma (UNWFP) ja YK:n pakolaisjärjestö (UNHCR). Epicin mukaan lisää järjestöjä on tulossa lähiviikkoina.

Pelijulkaisija Epic Games ei suinkaan ole ainoa pelialan yritys tai järjestö, joka on lahjoittanut rahaa Ukrainan hyväksi. Useiden pelifirmojen lisäksi pelikauppa itchi.io onnistui keräämään yli 6 miljoonaa dollaria Bundle for Ukraine -paketilla ja Humble Bundlen Stand with Ukraine -paketti on kerännyt jo lähes 10 miljoonaa euroa.

Fortniten massiivisesta suosiosta johtuen vaikuttaa kuitenkin siltä, että Epic Gamesin ja Xboxin lahjoitus on täysin omaa luokkaansa, sillä pelijulkaisija on ilmoittanut vain yhdessä päivässä keränneensä jo 36 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyttä varten. Tämä tarkoittaa sitä, että jos pelaajien tekemien ostosten määrä pysyy samana, niin Epicin hyväntekeväisyyteen keräämä summa voi olla jopa 500 miljoonaa dollaria.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< CD Projekt vahvisti ... Mass Effectien päämi... >

Keskustelut (1 viestiä)

kjhlfhh

23.03.2022 klo 00.39 1 tykkää tästä

En olisi ikinä kuvitellut, että tuosta kakkakikkareesta on yhtään mitään hyötyä yhtään millekkään mutta kappas vain väärässä olin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova