Tuorein sisältö

Elden Ring sai uuden päivityksen, joka pelastaa PC-pelaajien tallennuksen hakkerien aiheuttamilta ongelmilta

23.03.2022 klo 22.15 | Luettu: 1649 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä FromSoftwaren helmikuun lopussa ilmestynyt odotettu ja huippusuosituksi osoittautunut Elden Ring on saanut pitkälti positiivisen vastaanoton pelaajilta ja etenkin kriitikoilta (peli sai V2.fi:n arvostelussa täydet 5 tähteä) mutta peliin on myös kohdistunut kritiikkiä, etenkin sen PC-version teknisestä toteutuksesta.

Etenkin pelin tietokoneversiota ovat myös vaivanneet pelinkehittäjän aiempien pelien tapaan hakkerit, jotka pahimmillaan ovat aiheuttaneet pelaajien tallennusten muuttumisen pysyvästi pelaamattomaksi esimerkiksi jumittamalla pelaajat loputtomasti kartan ulkopuolelle.

Tähän ongelmaan on kuitenkin onneksi nyt tullut korjaus japanilaiselta pelinkehittäjältä, jonka viimeisin 1.03.2 -päivitys Elden Ringiin lupaa korjata muutamien muiden peliä vaivanneiden bugien lisäksi etenkin pelaajien kartan ulkopuolelle teleporttaamisen mahdollistaneen ongelman.

Moninpelaus voi yhä tosin olla riskialtista Elden Ringissä, sillä pahamaineinen Dark Souls-hakkeri Malcolm Reynolds on siirtynyt FromSoftwaren uusimman pelin pariin ja todistetusti toiminnallaan aiheuttanut useiden pelaajien niin sanotut soft bannit.

Jos siis haluaa pelata täysin varman päälle eikä ottaa riskejä, niin peliä kannattaa pelata puhtaasti offline-tilassa vaikka silloin menettääkin esimerkiksi muiden pelaajien jättämät viestit ja muut positiiviset co-op-ominaisuudet.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhut vahvistuivat j... Far Cry 6:een pääsee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova