Tuorein sisältö

Naughty Dogin uusi rekrytoija vihjailee pelinkehittäjän suunnittelevan uusia Uncharted-pelejä

20.04.2022 klo 20.30 | Luettu: 1121 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Naughty Dogin on mahdollisesti työstämässä lisää suosittua Uncharted- pelisarjaa, ainakin jos firman uuden rekrytoijan Christina-Marie Drake McBreartyn vihjailuja on uskominen.

Tässä kuussa pelistudiolla aloittanut McBrearty kertoi LinkedIn-sivustolla julkaisemassaan viestissä etsivänsä uusia työntekijöitä kaikkiin mahdollisiin tehtäviin ja tehtävässä olevan erityistä mahdollisuus päästä rakentamaan uusia kehitystiimejä, paitsi kokonaan uusiin peleihin, niin myös jatkamaan Uncharted-sarjan perintöä.

Uncharted-pelisarjan viimeisin julkaisu oli tämän vuoden tammikuussa ilmestynyt Uncharted: Legacy of Thieves Collection -kokoelma, joka uusioi PlayStation 5 -konsolille ja PC:lle vuonna 2016 ilmestyneen Uncharted 4: A Thief's End ja vuonna 2017 ilmestyneen Uncharted: The Lost Legacy -pelit.

Toistaiseksi Naughty Dog tai julkaisija Sony ei ole julkistanut uusia Uncharted-pelejä mutta huhujen mukaan Naughty Dog on työstämässä uusioversiota myös pelisarjan ensimmäisestä osasta mutta nähtäväksi vielä jää mihin suuntaan pelisarjan mahdolliset uudet osat voisivat edetä.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sonic palaa juurille... Ghostbusters, Among ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova