Tuorein sisältö

Huomenna vietetään Tähtien sota -päivää - luvassa uusi Star Wars -peli, Fortnite-sälää ja valomiekka Elden Ringiin

03.05.2022 klo 22.00 | Luettu: 2140 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Huomenna 4. toukokuuta vietetään Tähtien sota -päivää, joka tarkoittaa, että Star Warsia juhlitaan monin eri tavoin. Esimerkiksi battle royale -peli Fortnitessa juhlapäivää vietetään kahden viikon ajan. Voit esimerkiksi poimia valomiekan saarelta ja lähteä taistelemaan se kädessä muita vastaan tai vaihtoehtoisesti voit ottaa kantoon E-11 Blaster -pyssyn. Lisäksi ostettavissa on runsaasti erilaisia Star Wars -aiheisia asuja.

Lisäksi Gamerficial uutisoi, kuinka Xboxille olisi saapumassa The Mandalorian -roolipeli. Uutisen mukaan voisi olla mahdollista, että pelin parissa työskentelee The Elder Scrolls Onlinen takana hääräävä Zenimax Online. Kyseessä on kuitenkin vielä huhu, joten asiaan kannattaa suhtautua pienoisella varauksella. Pelin virallista julkaisupäivää ei vielä tiedetä, mutta voisiko huomenna olla se päivä, kun saamme aiheesta lisätietoja?

Lopuksi vielä hauska Star Wars -aiheinen uutinen. Gameinformer uutisoi drs32 ja XeIerate modaajista, jotka kehittivät Darth Vader -modin Elden Ringiin. Tämän ansiosta pelaajien on mahdollista pelata Elden Ringiä Darth Vaderina valomiekka kädessään. Katso alta, miten YouTubettaja lolmetwice hakkaa pomovastusta valomiekka tanassa.











V2.fi | Miia Lyyra
< Kiekko kaukaloon ja ... Tällainen on Blizzar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova