Tuorein sisältö

Pakko kerätä kaikki? Tämän PlayStation trophyn hankkiminen kestää 10 vuotta ilman huijausta

05.05.2022 klo 18.00 | Luettu: 3132 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Muun muassa Xboxin Achievementit ja PlayStationien Trophyt ovat pieniä digitaalisia palkintoja, jotka antavat pelaajille periaatteessa lisää pelattavaa, lisää haastetta tai muuten vain lisää saavutuksen tunteita. Maailmasta löytyy useita pelaajia, jotka eivät luovuta hittipelien kanssa, ennen kuin jokainen achievement tai platinainen trophy on hankittuna.

Äskettäin julkaistu The Stanley Parable: Ultra Deluxe sisältää trophyn, joka vaatii pelaajalta äärimmäistä kärsivällisyyttä, hyvää muistia ja mahdollisesti vanhentuneen peliraudan säilömistä: Yksi sen trophyistä on nimittäin "Super Go Outside" ja sen saamiseksi peliä on oltava pelaamatta 10 vuotta. Konsolin kellonaikaa siirtämällä palkinnon pystyy huijaamaan itselleen, mutta kuka nyt niin tekisi?

Muistakin pelin trophyista löytyy mielenkiintoisuuksia: GameRant kertoo esimerkiksi "Commitment"-trophysta, jonka saamiseksi peliä pitää pelata ihan koko tiistai.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Kaipasitko Office-oh... Steamin yksi toivotu... >

Keskustelut (3 viestiä)

jjjfjffjfjkhg

05.05.2022 klo 20.59

Mut...miks?
lainaa
Örgalörg

05.05.2022 klo 21.12 3 tykkää tästä

jjjfjffjfjkhg kirjoitti:
Mut...miks?

Koska se on hauskaa.
lainaa
Herpy

05.05.2022 klo 21.32 1 tykkää tästä

Örgalörg kirjoitti:
jjjfjffjfjkhg kirjoitti:
Mut...miks?

Koska se on hauskaa.
Jep. Yhtä hyvin voisi kysyä että miks trophyjä ylipäänsä on olemassa? Ja yhtä hyvin voisi kysyä että miksi ei? Itse henkilökohtaisesti diggaan trophyistä ja tällaisista ns. saavutuksista varsinkin peleissä joissa on jo muutenkin uudelleenpeluuarvoa ym.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova