Tuorein sisältö

Krafton muutti PUBG: Battlegroundsin ilmaispeliksi ja myynti kasvoi jopa 274 prosenttia - tulosraportti on iloista katseltavaa

14.05.2022 klo 17.00 | Luettu: 1222 kertaa | Teksti: Miia Lyyra

Alun perin vuonna 2017 julkaistu battle royale -peli PlayerUnknown's Battlegrounds vaihtoi taannoin nimeään PUBG: Battlegroundsiksi pelisarjan laajenemisen johdosta. Nyt tammikuussa pelin korealainen kehittäjä Krafton muutti aiemmin maksullisen räiskinnän ilmaispeliksi, joka oli tuoreen talousraportin perusteella viisas päätös.

Talousraportti nimittäin paljastaa, että tietokoneella PUBGin myynti kasvoi vuodentakaisesta 61 prosenttia. Konsolipuolella myyntimäärän lisääntyminen on ollut vielä hurjempaa, sillä myynti kasvoi edellisestä neljänneksestä 124 prosenttia ja edellisestä vuodesta 274 prosenttia. Myös pelaajamäärän kerrotaan kasvaneen.

Tällä hetkellä lähes kaikki suositut battle royale -pelit ovat ilmaispelejä. Niiden ansaintamalli perustuu esimerkiksi kuukausipassien myyntiin. Lisäksi usein pelien kauppapaikoilta voi ostaa erilaisia ulkoasuja esimerkiksi hahmoille. Ulkoasujen hinnat ovat muutamista euroista jopa satoihin euroihin.

Talousraporttia pääset tutkimaan tarkemmin täältä.
Lähde: The Verge

V2.fi | Miia Lyyra
< Max Payne 3:n kymppi... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova