Tuorein sisältö

Dead by Daylight -uutisia: treffisimulaatio(!), Resident Eviliä, uusi tappaja

18.05.2022 klo 15.00 | Luettu: 841 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Dead by Daylight -faneille tarjottiin eilen illalla täyslaidallinen naatiskeltavaa (striimi löytyy uutisen lopusta) ja muun muassa seuraavaa julkistettiin.

Seuraavan vuoden aikana on tulossa jälleen neljä uutta Chapteria, joista ensimmäisessä mukaan tulee kaksi uutta karttaa, neljä tomea, uusittu perks-järjestelmä, uusi karmea tappaja nimeltä Dredge sekä uusi selviytyjä nimeltä Haddie Kaur. Chapterin nimi on Roots of Dread. Dredgen erikoiskykyihin kuuluu mm. teleporttaus sekä kyky, jolla selviytyjät vajoavat pimeään mielentilaan, jossa he voivat nähdä vain Dredgen.

Tilaisuudessa julkistettiin, että peliin on tulossa lisää Resident Evil -sisältöä nimellä "Project W". Albert Wesker saattaa siis olla kuvioissa mukana.

Entä jos tappajia ei tarvitsisikaan pelätä, vaan heitä voisi deittailla? Siihen tarjoaa vastauksen deittisimulaattori Dead by Daylight: Hooked On You ja juu, aprillipäivä meni jo. Kesällä PC:lle (Steam) tulevassa pelissä voi koittaa lirkutella ainakin Trapperille, Huntressille, Wraithille ja Spiritille. Kaikki tapahtuu tietenkin aurinkoisella hiekkarannalla.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Dying Light 2 -studi... Yksi maailman suurim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova